Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Смешни одлуки и за офсајдот и за контактот над Каземиро пред гол. Исто со Палас, исто денес. Да им се помочам во критериумите.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Непрецизност во шутеви, непрецизност во пасови - така би го сумирал мечот до сега. Не е можно колку лоши пасови пуштаат нашите. Фала богу Ентони и Касамиро погодуваат додека пишувам. :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.843
Поени од реакции
10.144
Стар бил преплатен бил ваков бил онаков бил.. Најдобриот трансфер од кога паметам е Каземиро .

Фала Вероник Рабио.. Фала Реал..
Френки да дојдеше не верувам дека волку добар ќе беше.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.938
Поени од реакции
23.076
Френки да дојдеше не верувам дека волку добар ќе беше.
Погодено му е се во Јунајтед и место и филозофијата на Тен Хаг за фудбалот што сака да го игра.. Одамна сме немаче вака погоден трансфер.

TrikkY

Shit happens. [God]
Член од
4 мај 2012
Мислења
203
Поени од реакции
243
за тие поупатените од мене. Што се случи со Zidane Iqbal? Гледам Тен Хаг полека и Пелестри го вметнува во игра, а колку што ме држи паметов Зидан беше солиден на припремите али од тогаш ни еднаш нема пробано со него на вакви решени утакмици колку за плус искуство

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
за тие поупатените од мене. Што се случи со Zidane Iqbal? Гледам Тен Хаг полека и Пелестри го вметнува во игра, а колку што ме држи паметов Зидан беше солиден на припремите али од тогаш ни еднаш нема пробано со него на вакви решени утакмици колку за плус искуство
Игра редовно за младинците мислам. Ќе го проба наредна сезона сигурно, посебно Мектоминеј ако оди во Њукасл.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.843
Поени од реакции
10.144
На позајмица ќе оди во Форест грин роверс Игбал.
Ваљда не е на нивото за во прв тим затоа ќе го пратат на позајмица.
Автоматски споено мислење:

Лидс следен противни во фа купот и ни го начукаа на 8 следниот месец.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom