Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Буквално ништо не е сменето во клубов. Играчи што се просек им се даваат милиони шанси и им се продолжуваат договори со астрономски суми. Сигурно Рашфорд нема да биде на 50.000 фунти неделно со новиот договор, плус ќе му го шибнат на 4+1, 5+1 некој таков безвезен, ќе го зацементираат во Јунајтед до 30ка, и братот лабаво во наредните 5-6 години ќе си трчка на терен нема да се замара со ништо, а ние ќе си тупиме глава секое коло.
Класика Погба 2 дел. Јас сум да се продаде одма евентуално во Јануари.

Го купуваш. Му ги сечеш ракавите. Имаш оригинал флуоросцентен елек.

Не е поефтино директно да си купиш флуоросцентен елек? Веднаш се гледа дека навиваш за Барса.

Подобро Депај отколку Мората. Ако по некоја случајност го донесат и Мората во пакет со Рабиот лично ќе одам и ќе го вивнам Олд Трафорд.

Само оној Икарди подалеку од клубот. Подобро никој да не купат од колку него. Од овие напаѓачи со кој не поврзувам најдобро е овој Саша Калајџиќ да го земат.

Само оној Икарди подалеку од клубот. Подобро никој да не купат од колку него. Од овие напаѓачи со кој не поврзувам најдобро е овој Саша Калајџиќ да го земат.
Икарди фудбалски е одличен. Е сега, колку носи во главата е друг муабет. Ама додека беше во Интер добро го менаџираа, и имаше одличен аутпут.

Подобро Депај отколку Мората. Ако по некоја случајност го донесат и Мората во пакет со Рабиот лично ќе одам и ќе го вивнам Олд Трафорд.
Зошто бе царе Депај зошти да не си одвржат кесето и да си го доведат Гапко или Џоната Дејвис.
Зошто да одиме по просекот како Мората, Депај или Рабиот?

Зошто бе царе Депај зошти да не си одвржат кесето и да си го доведат Гапко или Џоната Дејвис.
Зошто да одиме по просекот како Мората, Депај или Рабиот?
Епа сега зошто да купиш Рено, а не Ламборџини. Јас компарирав само некои кои се споменуваат како возможни и реално опции во моментот. Да не си правиме бајрам со умот.
Автоматски споено мислење:

Било кој е подобра опција од она тркалото Мората. Макар зеле и некој играч од Косовска лига.

Икарди фудбалски е одличен. Е сега, колку носи во главата е друг муабет. Ама додека беше во Интер добро го менаџираа, и имаше одличен аутпут.
Точно во Интер даваше многу голови ама сега не е тој играч што беше во Интер. Лани има постигнато само 4 гола на 24 натпревари.

Епа сега зошто да купиш Рено, а не Ламборџини. Јас компарирав само некои кои се споменуваат како возможни и реално опции во моментот. Да не си правиме бајрам со умот.

Било кој е подобра опција од она тркалото Мората. Макар зеле и некој играч од Косовска лига.
Па и јас не сум да се земе Мората јас би сакал тој австриецот Калајџич од сите напаѓачи со кој не поврзуваат моментално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom