Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ја не знам, зошто се сите против Арнаутовиќ и Рабио, мислам дека и тие двајцата се подобрување на моменталниот ростер, а Арнаутовиќ би бил трета опција за напаѓач, и полош од Рашфорд не може да е, иако игравме слабо, да го погодеше зицерот имаше шанса да ја свртиме, така да за мене после Фред и Мектоминеј он е најголемиот виновник за поразот

После Ентони бил лош море а Арнаутович ќе го преплаќаме. :facepalm:

Подобро Матиќ да останеше од колку овој Рабио да го земаме. За мене тој е францускиот Мектоминеј. Не гледам како би ја подобриле средината со ова засилување. Исто и за нападот подобро Кавани да останеше уште една сезона од колку Арнаутовиќ да го земеме. Ова испага немаме пари за трансфери и ги земаме овие за некој 20-30 милиони,а Арнолд кажуваше дека 200 милиони има за трансфери клубот.

Колку срамно е воден Јунајтед од страна на Глејзери, Муртог и Арнолд.. Од Де Јонг паднавме на Рабио од Нуњез на Арнаутович.. И зошто побогу Олд Трафорд е полн со навивачи воопшто не ми е јасно ? Зошто нема по масовни протести вчера дали имаше 300 души другите си седнале удобно на трибините абе ако сакаме промени стадионот треба да биде празен..

И зошто бре идиотите не го земат Фабиан Руиз и Тилеманс ако веќе неможе Де Јонг.. Не ми е јасно како толку учени школувани тренери и менаџерот што цел живот се занимаваат со фудбал да не увидат дека средината со Фред и Мектоминеј не функционира .. Лани секоја утакмица бевме доминирани и оваа година пак прва постава едноставно неможам да разберам..

Колку срамно е воден Јунајтед од страна на Глејзери, Муртог и Арнолд.. Од Де Јонг паднавме на Рабио од Нуњез на Арнаутович.. И зошто побогу Олд Трафорд е полн со навивачи воопшто не ми е јасно ? Зошто нема по масовни протести вчера дали имаше 300 души другите си седнале удобно на трибините абе ако сакаме промени стадионот треба да биде празен..

И зошто бре идиотите не го земат Фабиан Руиз и Тилеманс ако веќе неможе Де Јонг.. Не ми е јасно како толку учени школувани тренери и менаџерот што цел живот се занимаваат со фудбал да не увидат дека средината со Фред и Мектоминеј не функционира .. Лани секоја утакмица бевме доминирани и оваа година пак прва постава едноставно неможам да разберам..

Отиде Руиз во ПСЖ. Кампос е паметен дечко, сега ке плати мала трансфер сума, наместо наредното лето да се тепа со Реал и остали клубови кои ке го сакаат на фри.

Наводно Лајпциг ќе го продаде Шешко само доколку го задржат оваа сезона на позајмица. Дали планот на клубот е Арнаутович за оваа сезона а догодина Шешко да се приклучи на тимот? И дали Роналдо ќе си оди ако дојде Марко?
Дали со играчи како Рабио и Арнаутович се надеваат на топ 4?

Отиде Руиз во ПСЖ. Кампос е паметен дечко, сега ке плати мала трансфер сума, наместо наредното лето да се тепа со Реал и остали клубови кои ке го сакаат на фри.
На средина од Верати, Ерера, Паредес, Переира, Геј ги додаваат Санчез, Витиња и Руиз. Сите овие играчи кај нас би играле прва 11ка константно.
Е вака треба да функционира еден клуб, знаеш дека ти е јака средината, носиш нови играчи и ја правиш уште посилна.

На средина од Верати, Ерера, Паредес, Фереира, Геј ги додаваат Санчез, Витиња и Руиз. Сите овие играчи кај нас би играле прва 11ка константно.
Е вака треба да функционира еден клуб, знаеш дека ти е јака средината, носиш нови играчи и ја правиш уште посилна.

Ке си одат Ерера, Геј и Паредес од ПСЖ. Геј мислам дека е скоро прет потпис со Евертон. Но, така се работи, прво купиш, па продаваш.

Наводно Лајпциг ќе го продаде Шешко само доколку го задржат оваа сезона на позајмица. Дали планот на клубот е Арнаутович за оваа сезона а догодина Шешко да се приклучи на тимот? И дали Роналдо ќе си оди ако дојде Марко?
Дали со играчи како Рабио и Арнаутович се надеваат на топ 4?

Сигурно се така паметни нашиве. Таман со Ериксен помислив дека нешто научиле, кога види ги што направија во 2 дена :pos:

На средина од Верати, Ерера, Паредес, Фереира, Геј ги додаваат Санчез, Витиња и Руиз. Сите овие играчи кај нас би играле прва 11ка константно.
па нашиве трупови нека пробаат Паредес да го соберат, секако е плус во ПСЖ, а е доста корисен играч (btw најомразен играч ми е) ... ама не, ние ќе ги зеаме Рабио и мамичка у пакет и Арнаутович и бате [emoji23]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom