Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ќе донесеме ли некој играч у Јануари месецов ?

Се слагам дека физички се слаби. Ама ако до сега трчкарале на тренинзи неможеш сега наеднаш душа да им вадиш. Нормално дека ако влегуваат во утакмица преморени од тренинзи дека во второ ќе папсаат сите и одвај ќе стојат а не па да трчаат. И на крај не секој играч е способен да игра пресинг 90 мин. Еве зачестуваат и повреди добиени на тренинг.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Има платени луѓе во клубот да се грижат за тие работи ама изгледа треба на клоци да го истераат.
Автоматски споено мислење:

ќе донесеме ли некој играч у Јануари месецов ?
Tешко како се линкуваат работите се знае за трансфер цел месец порано али затоа ПР тимот работи у максиму и не поврзуваат со сите можни холдин везњаци а го имаат Закарија достапен за помалку од 10 мил.

Последно уредено:
Јас имав кажано и претходно, не ти треба воопшто никаков менаџер и тренери на клупа за овој состав против екипи како Вотфорд, Вила, Норвич да одигра пристојна утакмица. Вакво безредие на терен како последните 3-4 месеци немало до сега.

Јас имав кажано и претходно, не ти треба воопшто никаков менаџер и тренери на клупа за овој состав против екипи како Вотфорд, Вила, Норвич да одигра пристојна утакмица. Вакво безредие на терен како последните 3-4 месеци немало до сега.
Аматери кога работат со примадони тоа е разултатот им дадеш повеќе работа веднаш се прават ко раката да им е исечена.

Баш ме интересира ако има некој податок нека пише кој ни е скорот во ПЛ одкога презема Рагник? Настрана што играме само со екипи од средниот или долниот дел од табелата.

Па дојде нов, никому ништо немаш ветено, набутај деца нека трчаат, батебеља!
Пола од ова што е во клубов би исшутирал инстант! Ајсмен пак во свој елемент, вториот гол негов. Фред иако имаше случајна асистенција, благо нама или на противниците! Натпревар на сакати и фатени, коментаторот пак се искина фалејки ги. Освен пресингот на Јунајтед и две-три одбрани на де Хеја се’ друго на ниво на Чемпионшип, ако не и бетер. Санчо:cenzura: Ама ми западна во око влегувањето на ДВБ и Лингур. Првиот јасно е дека ќе го исклоцаат, влегува и ги бодри останатите! Вториот влегува како да има две Златни топки и еден куп ЛШ и Пл титули, к*роболие ала Погба, па ММЕ што сме казнети баш ние да го трпиме овој инвалид толку години?
Автоматски споено мислење:

Баш ме интересира ако има некој податок нека пише кој ни е скорот во ПЛ одкога презема Рагник? Настрана што играме само со екипи од средниот или долниот дел од табелата.

Пиша @Mancunian пред тебе, за овие противници со кои игравме и Мрме да им беше на клупа требаше да ги тепаме сите, мазно и со ќејфови!

1 Изгубена 3 победи и 3 нерешени вкупно
Со долните и тимови 3 победи 2 нерешени и Изгубен.
не е проблем формата проблем е што ја губиме средината од тие тимови.

Рагник тоа што го бладаше лани на тоа клипчето, не постои малце пресинг, тоа го играме ние сега, малце пресинг, малце бранење, малце контри, на крај ништо.

Уште нешто 15ти фати трансфери нема а и нема ни да има најверојатно.

ПР тимот на Ед си ја врши работата.

Дај бе нека се отарасат и од овој лигушот, преку курот дојде веќе. Ко жена во пмс.

После 65-та минута, до толку ни пропадна средината, што изгледаше дека Астон Вила има 3 играчи повеќе на терен. Секој напад беше шанса за гол. Матиќ е како Пандев, некорисен по 65-та минута, плус на жолт картон.

Дуплата измена во 89-та минута беше шокантна. Не знам како од клупа не гледаат дека буквално не газат низ средина, и нема навремена реакција. Чекавме дур не стана 2-2, па чувавме нерешено.

После 65-та минута, до толку ни пропадна средината, што изгледаше дека Астон Вила има 3 играчи повеќе на терен. Секој напад беше шанса за гол. Матиќ е како Пандев, некорисен по 65-та минута, плус на жолт картон.

Дуплата измена во 89-та минута беше шокантна. Не знам како од клупа не гледаат дека буквално не газат низ средина, и нема навремена реакција. Чекавме дур не стана 2-2, па чувавме нерешено.
Пред 65та беше паднат всушност цело второ.

Дај бе нека се отарасат и од овој лигушот, преку курот дојде веќе. Ко жена во пмс.
Значи нема фудбал изиграно 2-3 месеци, виде дека му е у план, виде и дека нема иднина, виде дека беше тапа и кога играше, побара официјално да го продадат. Кој курац го викаш сега у состав, терај со тоа што си го форсираш. Одбил да биде у состав. Нормално, сака да си оди, ќе припокрие утакмица, две дур се вратат Роналдо и Рашфор и нема пак терен да помириса, Раши ќе се форсира, а он ќе остане и без трансфер и без утакмици. И јас сакам да си иде, подобро за него, подобро за клубот. Ама ако очекува Јунајтед дека од Марсијал, Лингард, Баји, Џонс и остали кои треба да си идат, дека ќе заработат пари, а овие ем се промашувања, ем не играат, а капак на се имаат големи плати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom