Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има платени луѓе во клубот да се грижат за тие работи ама изгледа треба на клоци да го истераат.Се слагам дека физички се слаби. Ама ако до сега трчкарале на тренинзи неможеш сега наеднаш душа да им вадиш. Нормално дека ако влегуваат во утакмица преморени од тренинзи дека во второ ќе папсаат сите и одвај ќе стојат а не па да трчаат. И на крај не секој играч е способен да игра пресинг 90 мин. Еве зачестуваат и повреди добиени на тренинг.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Tешко како се линкуваат работите се знае за трансфер цел месец порано али затоа ПР тимот работи у максиму и не поврзуваат со сите можни холдин везњаци а го имаат Закарија достапен за помалку од 10 мил.ќе донесеме ли некој играч у Јануари месецов ?
Аматери кога работат со примадони тоа е разултатот им дадеш повеќе работа веднаш се прават ко раката да им е исечена.Јас имав кажано и претходно, не ти треба воопшто никаков менаџер и тренери на клупа за овој состав против екипи како Вотфорд, Вила, Норвич да одигра пристојна утакмица. Вакво безредие на терен како последните 3-4 месеци немало до сега.
Пиша @Mancunian пред тебе, за овие противници со кои игравме и Мрме да им беше на клупа требаше да ги тепаме сите, мазно и со ќејфови!Баш ме интересира ако има некој податок нека пише кој ни е скорот во ПЛ одкога презема Рагник? Настрана што играме само со екипи од средниот или долниот дел од табелата.
1 Изгубена 3 победи и 3 нерешени вкупноБаш ме интересира ако има некој податок нека пише кој ни е скорот во ПЛ одкога презема Рагник? Настрана што играме само со екипи од средниот или долниот дел од табелата.
Пред 65та беше паднат всушност цело второ.После 65-та минута, до толку ни пропадна средината, што изгледаше дека Астон Вила има 3 играчи повеќе на терен. Секој напад беше шанса за гол. Матиќ е како Пандев, некорисен по 65-та минута, плус на жолт картон.
Дуплата измена во 89-та минута беше шокантна. Не знам како од клупа не гледаат дека буквално не газат низ средина, и нема навремена реакција. Чекавме дур не стана 2-2, па чувавме нерешено.
Значи нема фудбал изиграно 2-3 месеци, виде дека му е у план, виде и дека нема иднина, виде дека беше тапа и кога играше, побара официјално да го продадат. Кој курац го викаш сега у состав, терај со тоа што си го форсираш. Одбил да биде у состав. Нормално, сака да си оди, ќе припокрие утакмица, две дур се вратат Роналдо и Рашфор и нема пак терен да помириса, Раши ќе се форсира, а он ќе остане и без трансфер и без утакмици. И јас сакам да си иде, подобро за него, подобро за клубот. Ама ако очекува Јунајтед дека од Марсијал, Лингард, Баји, Џонс и остали кои треба да си идат, дека ќе заработат пари, а овие ем се промашувања, ем не играат, а капак на се имаат големи плати.
Дај бе нека се отарасат и од овој лигушот, преку курот дојде веќе. Ко жена во пмс.