Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Само за споредба Робертсон,Кансело и Регуилон заедно земаат неделна плата колку Лук Шо,а Салах и Бернардо Силва заедно колку Санчо.
Сега ја претера.

Ја загубивме репутацијата кога одредени играчи би доаѓале да играат за Јунајтед и за пониски плати. Прво ради тоа што веќе САФ не е на клупа, второ немање долгорочна конзистентност и стабилност, трето шампионскиот пост.
Е сега тој баланс за да доведеме некој играч го компензираме со преплаќање во форма на значително повисока плата.

Ја мислам дека фудбалер со ампутирана нога побрзо се опоравил и вратил на тренинг од Пол Лабиле мајке му га набиле Погба.

Ја мислам дека фудбалер со ампутирана нога побрзо се опоравил и вратил на тренинг од Пол Лабиле мајке му га набиле Погба.
Нога полесно заздравува од мозок.

Секако, само уште да почнеше да трча, а не да влезе во 75-та, и да го мрзи да си испрати играч до крај... принцеза. Лани само ги пушташе играчите да поминат покрај него, си викаш, ајде, игра незаздравен, можеби не може да се движи како треба, ама сега правеше операција покасно зашто беше на ЕП на кое изигра 10 минути вкупно, промаши пенал во финале, и зеде да се оперира кога почна клубската сезона. Мајке ти, боље ќути. Секоја година само истото, наредната година ке се вратиме посилни, еве, верувајте ми, сите во клубот се трудиме околу истото. Нема грешка.

Секоја сличност е случајна... Интервју по изгубено финале. Секој месец е истото. Колку се само делузионални играчиве.

Секако, само уште да почнеше да трча, а не да влезе во 75-та, и да го мрзи да си испрати играч до крај... принцеза. Лани само ги пушташе играчите да поминат покрај него, си викаш, ајде, игра незаздравен, можеби не може да се движи како треба, ама сега правеше операција покасно зашто беше на ЕП на кое изигра 10 минути вкупно, промаши пенал во финале, и зеде да се оперира кога почна клубската сезона. Мајке ти, боље ќути. Секоја година само истото, наредната година ке се вратиме посилни, еве, верувајте ми, сите во клубот се трудиме околу истото. Нема грешка.

Секоја сличност е случајна... Интервју по изгубено финале. Секој месец е истото. Колку се само делузионални играчиве.

65221E23-6BD0-4C9A-8ED3-FB70636E3FCD.jpeg
Баш коментаров ја доловува целосната слика за интервјуто и колку на Раши наш “му е жал” дека изгубиле.

Пусти желби!
Ќе ме зачуди ако некој го земе, и на фри! Оти дебелиот и лигавиот има да си ги качат критериумите до небеса!
Дај боже да добијат ПСЖ помрачење и да го потпишат!

Пусти желби!
Ќе ме зачуди ако некој го земе, и на фри! Оти дебелиот и лигавиот има да си ги качат критериумите до небеса!
Дај боже да добијат ПСЖ помрачење и да го потпишат!
Преку глава ми е од свињата би го бојкоторал и не би преговарал во иднина со него.

Не знам зошто сеуште се оптеретувате со Погба. Очигледно е дека ќе си замине на крај на сезона, без оштета. Никој во Јунајтед веќе не се ни обидува да преговара за нов договор. Погба имаше две години кога играше во многу слаб Јунајтед со кој реално не можеше многу, но имаше прилики да игра и во многу посилен Јунајтед, нив ги искористи на лажиче. На крајот ќе остане како многу неуспешна приказна, и за него и за Јунајтед, бидејќи буквално најубавите години од кариерата ги помина тука, кога требаше да даде најмногу.

УПМ, сега ми е жал, сме му ја упропастиле кариерата на Погба :( Лоша одлука на Мино и Лабиле, шудапрајш!

УПМ, сега ми е жал, сме му ја упропастиле кариерата на Погба :( Лоша одлука на Мино и Лабиле, шудапрајш!

Каде напишав таква работа? Читајте внимателно, за да можеме да се разбереме. Гледаш дека јасно пишува дека кога Погба имаше шанса да игра во солиден тим на Јунајтед, ја искористи на лажиче, односно играше квалитетно на секој 4-5 натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom