dantemkd
demon hunter
Сега ја претера.Само за споредба Робертсон,Кансело и Регуилон заедно земаат неделна плата колку Лук Шо,а Салах и Бернардо Силва заедно колку Санчо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега ја претера.Само за споредба Робертсон,Кансело и Регуилон заедно земаат неделна плата колку Лук Шо,а Салах и Бернардо Силва заедно колку Санчо.
Добро де заедно тројцата земаат 20к повеќе од Шо...Сега ја претера.
Тоа е друго.Добро де заедно тројцата земаат 20к повеќе од Шо...
А Салах и Силва заедно земаат колку Санчо слободно провери.
Нога полесно заздравува од мозок.Ја мислам дека фудбалер со ампутирана нога побрзо се опоравил и вратил на тренинг од Пол Лабиле мајке му га набиле Погба.
Секако, само уште да почнеше да трча, а не да влезе во 75-та, и да го мрзи да си испрати играч до крај... принцеза. Лани само ги пушташе играчите да поминат покрај него, си викаш, ајде, игра незаздравен, можеби не може да се движи како треба, ама сега правеше операција покасно зашто беше на ЕП на кое изигра 10 минути вкупно, промаши пенал во финале, и зеде да се оперира кога почна клубската сезона. Мајке ти, боље ќути. Секоја година само истото, наредната година ке се вратиме посилни, еве, верувајте ми, сите во клубот се трудиме околу истото. Нема грешка.
Секоја сличност е случајна... Интервју по изгубено финале. Секој месец е истото. Колку се само делузионални играчиве.
Пусти желби!
Преку глава ми е од свињата би го бојкоторал и не би преговарал во иднина со него.Пусти желби!
Ќе ме зачуди ако некој го земе, и на фри! Оти дебелиот и лигавиот има да си ги качат критериумите до небеса!
Дај боже да добијат ПСЖ помрачење и да го потпишат!
УПМ, сега ми е жал, сме му ја упропастиле кариерата на ПогбаЛоша одлука на Мино и Лабиле, шудапрајш!