Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пушти корени братов. До сега веќе требаше да биде заминат.
Требаше до нова година али изгледа си направи ситуација и си го продолжи владеењето ме потсеќа на некој .Пушти корени братов. До сега веќе требаше да биде заминат.
За некој недела или на полу сезона.Можно е да се случи Покетино кај нас и Зидан во ПСЖ. Прашањето е дали за некоја недела или по крајот на сезоната.
Му мрсат затоа што го смени Меси као деме морал да игра и истотака и Донарума.Нејасно ми е зашто Покетињо би сакал да си иде од PSG у Јунајтед, и од Париз у Манчестер али ок.
Сега ќе искочи наслов како се повредил при турбуленции во авионот.Му мрсат затоа што го смени Меси као деме морал да игра и истотака и Донарума.
Автоматски споено мислење:
![]()
Одамна е вака незнам што ти е чудно за неспособноста на луѓето во клубот.Како да им е најважно да ги пишува по интернет, да се збори за Јунајтед, маркетингот е најважен а фудбалов е во втор план.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Живее сам, жена му е во Лондон, не сака да оди во ПаризНејасно ми е зашто Покетињо би сакал да си иде од PSG у Јунајтед, и од Париз у Манчестер али ок.
Имаше дополнително дека Гран и Џонс неможат да бидат пријавени.Не може да игра Џонс, не е пријавен за во ЛШ.