Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мизерен скор ама фала Богу дека Ферги ќе му додели друга улога во тимот кога гледа дека на Бербатов му тргнало. Осум асистенции има Руни, сега игра нешто како 2007/08 сезоната :)

Мизерен скор ама фала Богу дека Ферги ќе му додели друга улога во тимот кога гледа дека на Бербатов му тргнало. Осум асистенции има Руни, сега игра нешто како 2007/08 сезоната :)
Руни има 9 асистенции и заедно со нани и Аршавин се најдобри асистенти во лигата

--- надополнето ---

Флечер: Одличните игри на Бербатов ќе продолжат и понатаму

Се надевам дека че продолжат и во Премиер лигата и во Лигата на шампиони(мислам дека нема дадаено) траба да ги решете мрежите на противниците

Manchester United defender Joe Dudgeon has joined Carlisle United on loan until June 30.

Излезе денес официјална изјава дека ВДС се пензионира, секоја чест мајсторе, имаме напишано на сајтот повеќе вакви вести, затоа еве ја цела да ја прочитате. :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ment-Manchester-United-want-Manuel-Neuer.html

'Finest moment? The Anelka penalty,' he added.

"At the moment I am quite happy with my form and my achievements on the pitch. I just want to [leave] that on a high level. You can’t play Superman into your 40s."
- Edwin van der Sar

LEGEND!!!! Веќе ми недостига ѕверов :(

И еве го пак Мурињо

But Mourinho said: 'I've decided to return to England. I have nothing prepared about my future - I just want to be happy in my work.

Не не, овој плаче за во Јунајтед, џабе парите и шеиците...

Викаш подобар ќе најдеме? :)))

Aбе и то е дискутабилно....али овој ќе умрит ...дур се пензионират САФ :) :) :)

Ја би идел со “наше дете“.....али има и “инострани“ добри кандидати....

Ќе ги дискутираме другпат ! :)

Наше дете не благодарам. Барем засега. Преголем е залакот Јунајтед за наше дете. А од кандидативе не гледам никој освен Мурџо!

Наше дете не благодарам. Барем засега. Преголем е залакот Јунајтед за наше дете. А од кандидативе не гледам никој освен Мурџо!

Оти море, не, наше дете....некое од нив не добило вистинска долгорочна шанса во стабилен и финансиски моќен клуб да се испроба...за да во потполност ги видиме (апла) неговите квалитети....

А за мурџо........не дека не е стручен.....туку некако не ми влегва во филм со Јунајтед....нема ,шо вељат старите,...“звезда Јунајтедска“ на челото!

Ја типувам на Гигс за наследник, ем гледам почнал да зема тренерски часови, ем ги знае речиси сите тајни на Ферги, ем е легенда на клубот! :toe:

Оти море, не, наше дете....некое од нив не добило вистинска долгорочна шанса во стабилен и финансиски моќен клуб да се испроба...за да во потполност ги видиме (апла) неговите квалитети....

А за мурџо........не дека не е стручен.....туку некако не ми влегва во филм со Јунајтед....нема ,шо вељат старите,...“звезда Јунајтедска“ на челото!
Шо знам, мислам дека притисокот ке биде огромен за да се снајде наше дете, ем неискусно. Рој Кин не иде у предвид. За Солскјер ке видиме со Молде шо ке напраи(ама шо е Молде во споредба со Јунајтед). А за Гигс највеќе би сакал да биде он, ама пак го нема тоа најважното. Искуство. А знам дека ке негува напаѓачки фудбал Рајан али тоа е...
Само Мурињо, никој друг. Ако треба ке му ја удриме со печат ЅВЕЗДАТА ЈУНАЈТЕДСКА. :)

Мурџо ама не е тип на ферги , Ферги игра со фудбалери од нашата школа млади генерации , а Мурџо купува играчи а Глејзери овде до гуша се со долгови така да нема да му исполнат и лап ако нешо не му чине на Мурџо си заминува... Така да не ми требаат такви даго расипуваат тимот , Би сакал некој од нашиве да биде тренер , пример Рој Кин .. Солскер... евентуално гигс ако се здобија со тренерска функција..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom