Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Мизерен скор ама фала Богу дека Ферги ќе му додели друга улога во тимот кога гледа дека на Бербатов му тргнало. Осум асистенции има Руни, сега игра нешто како 2007/08 сезоната 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мизерен скор:kesa:
Руни има 9 асистенции и заедно со нани и Аршавин се најдобри асистенти во лигатаМизерен скор ама фала Богу дека Ферги ќе му додели друга улога во тимот кога гледа дека на Бербатов му тргнало. Осум асистенции има Руни, сега игра нешто како 2007/08 сезоната![]()
But Mourinho said: 'I've decided to return to England. I have nothing prepared about my future - I just want to be happy in my work.
Не не, овој плаче за во Јунајтед, џабе парите и шеиците...
Викаш подобар ќе најдеме?))
Наше дете не благодарам. Барем засега. Преголем е залакот Јунајтед за наше дете. А од кандидативе не гледам никој освен Мурџо!Aбе и то е дискутабилно....али овој ќе умрит ...дур се пензионират САФ![]()
![]()
Ја би идел со “наше дете“.....али има и “инострани“ добри кандидати....
Ќе ги дискутираме другпат !![]()
Наше дете не благодарам. Барем засега. Преголем е залакот Јунајтед за наше дете. А од кандидативе не гледам никој освен Мурџо!
Aбе и то е дискутабилно....али овој ќе умрит ...дур се пензионират САФ![]()
![]()
Ја би идел со “наше дете“.....али има и “инострани“ добри кандидати....
Ќе ги дискутираме другпат !![]()
Шо знам, мислам дека притисокот ке биде огромен за да се снајде наше дете, ем неискусно. Рој Кин не иде у предвид. За Солскјер ке видиме со Молде шо ке напраи(ама шо е Молде во споредба со Јунајтед). А за Гигс највеќе би сакал да биде он, ама пак го нема тоа најважното. Искуство. А знам дека ке негува напаѓачки фудбал Рајан али тоа е...Оти море, не, наше дете....некое од нив не добило вистинска долгорочна шанса во стабилен и финансиски моќен клуб да се испроба...за да во потполност ги видиме (апла) неговите квалитети....
А за мурџо........не дека не е стручен.....туку некако не ми влегва во филм со Јунајтед....нема ,шо вељат старите,...“звезда Јунајтедска“ на челото!
Наше дете не благодарам. Барем засега. Преголем е залакот Јунајтед за наше дете. А од кандидативе не гледам никој освен Мурџо!