Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сме Шити не ни требаат никакви Шеици, ни треба само Глејзерите да ги соблечеме голи и да ги истепаме до смрт, само тоа треба.

Абе гледајте шо гол уништи Нани :S

Дали не е за плачење ? :)

se toa ubavo deka ima i od dr gradovi ali povekto se valjda od skopje ili vo skopje taka da mislam za 900 den ne e frka 6 7 dusi treba da dademe pari nemora site pa ke se rascistime posle vi daov predlog koj saka da dojde vo ramstor sum jas na rabota ke idam ke platam kapar ali neznam sea kolku e verojatnmo toa zaso mi se javi preska tipacot od balonoit mi rece so sum naprail dali ke doagam za kaparot taka da najveojatno veke go zafatile terminot neznam so da vi kazam misalm na lepe oci nikoj nema da ni dae temin ke pobaram utre pak ama ne ste seriozni

Можеби е не беше офсајд :toe:..
Инаку Роки што се лути толку, па фудбалот е тимска игра, а не се сам :pos2:

Да не беше Нани тикви што ќе ја тепаа Данска а тука не беше во офајд ко прво а ко второ топката више влезе, судиска грешка е ова :tv:

Italy+v+Turkey+U21+International+Friendly+Vdjjt0HJpqFl.jpg

Awwwwww <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

нема офсајд гледате ли кај лежи пике
грешка на судијата НЕМА ОФСАЈД

Тони народ на Твитер пишуваат дека преговорите со Де Геа се во завршна фаза. Веќе има написи за тоа во Тајмс и ирскиот Индепендент. Јас сум скептичен искрено околу оваа вест, а ако по некоја случајност излезе дека има вистина во ова ве частам во кафана.

Тони народ на Твитер пишуваат дека преговорите со Де Геа се во завршна фаза. Веќе има написи за тоа во Тајмс и ирскиот Индепендент. Јас сум скептичен искрено околу оваа вест, а ако по некоја случајност излезе дека има вистина во ова ве частам во кафана.
Чул те господ!Добро би било наредната сезона во тимот да имаме голман како Де Геа а изгледа и ке имаме уште најмалку еден везњак само кој ке биде.Дефур,Швајни,Пасторе,Снајдер.Најмногу во тимот го сакам Швајни но според мене најмногу шанси од овие има да стигне Дефур.

Малце ми е сомнително што нема ништо во шпанските весници, а и плус Ферги кажа дека замената на ВДС сака да биде некој со искуство.

Малце ми е сомнително што нема ништо во шпанските весници, а и плус Ферги кажа дека замената на ВДС сака да биде некој со искуство.

Ама затоа тој отиде демек да гледа Атлетико Валенсија демек за да ја види играта на Валенсија ама во друштво на Ерик Стил (за тие што не знаат првиот тренер на голманите). Обично сам оди :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom