Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
0-0 тоа е тоа повеќе среќа нареден пат..Ништо од желбата да ги тепаме ниви од желбата Чики да се одмазди:toe:

Единствен играч на кој можам да му кажам БРАВО е столбот ВИДИЧ ! Свака ти част капитене нека земат сите пример од тебе како треба да се игра ! Изигравме нерешено кај Шити, не е и баш толку блескаво но не е ни лошо. Ајде на ОЛД ТРАФОРД ќе ги згазиме!

Глори Глори !

цц, на крајот главата не си ја знаеја...дури и измена правеја во 90+...јебига...тоа е тоа, сега уште едно тешко гостување, што мора да се победи

Заслужено реми иако бевме подобри и поконкретни ама како да му беше страв на Ферги да излезе со 2 напаѓачи!
А и да сакаше имавме малер повреди на двајца дефанзивци!
GLORY GLORY MAN UNITED!

Ако Ферги е задоволен со бод, тогаш мораме да бидеме и ние.

Glory, glory !

Да ти ибам Сити , милиони и милиони потрошени пари за кукавичка игра на домашен терен во големото дерби !

Многу тактики во утакмицава а малку фудбал...

ЈБГ ,после првото полувреме бев задоволен и со бод ,ама сега на крајов многу ми е жал што не победивме ,имавме неколку ветувачки акции за таква работа,но секогаш како да недостасуваше последниот пас ...

то е то...наредно со Астон Вила се надевам дека ќе играме со двајца вистински напаѓачи....ако јас би бирал тоа би биле Бебе и Чичарито...колку да пробаме...

Флечер некако не се покажа како офанзивец денеска, единствен елемент од неговата игра што му фали за да биде во топ светски играчи од среден ред со офанзивни карактеристики....али тој е кроен за други задачи,па верувам дека САФ нема веќе да го форсира толку напред како денеска...

Добро изигравме, со оглед на тоа што и самиот Ферги беше задоволен од бод. Видич ѕвер, една топка не помина. Керик и Флечер исто добро изиграа, цело време трчаа по средината. Инаку Челзи е повторно на +4, а и викендов не чека уште едно тешко гостување со Астон Вила.

Ах Бербатов Бербатов од кај ни се навеа уште колко време ке те трпам во нашиот тим како не ти е срам бе сите трчат гинат на теренот а ти си шеташ јајцата там, и ова не му е прв натпревар лошо изигран веке 3-4 по ред има нај слаби оценки. Ах дали ке го доживејам јас тоа да те седнат на клупата и да гледас како руни и чичарито ги тресат противничките мрежи

73532_457533704278_275722274278_5623736_5875171_n.jpg

Прстот како пиштол и право во уста :pos2:
1 полувреме нив им припадна
2 полувреме беше наше
се надевам повредиве не се нешто опасни и сколс ми се чини не беше целосно опоравен откако заврши како кашлаше:kesa:

Каков е тој тим што е подобар од нас а чува резултат на домашен терен?

РАФАЕЛ ЅВЕР!!!!!!!!

73532_457533704278_275722274278_5623736_5875171_n.jpg

Прстот како пиштол и право во уста :pos2:
1 полувреме нив им припадна
2 полувреме беше наше
се надевам повредиве не се нешто опасни и сколс ми се чини не беше целосно опоравен откако заврши како кашлаше:kesa:

Ајде асална резолуција од фоткава и идам утре да принтам ... си ставам постер у соба :D

реален исход на утакмицава :) Видиќ чудовиште, карпа, камен.. онака баш капитенски игра во стилот од Рој Кин.. до последен здив... Рафаел феноменален... го изеде грдиот... најпозитивно сум изненаден од Керик... која игра од него денес... какви пасови.. какви пресечени топки.. колку дуели доби со коњот Туре и со дивјакот Де Јонг потпомогнат од Сколс во секој случај..лајк за парадата од старецот Ван Дер Сар при слободениот од грдиот.. другите играчи не вредат да се спомнат, посебно не Нани и Флечер :)

Еден у Корнер вика овој камионов Туре кога ќе цркне 8 души треба да го носат не 6 :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom