Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Црвени ѓаволи, Среќна нова 2011 година и од мене, многу здравје, среќа и успеси на сите. Исто така се надевам и на среќна година на нашиот тим, многу победи и титули.

Нека му е среќен на шефот уше миљон години да живее легендата.
Иначе коа сме веќе кај него пред два дена беше отпуштен син му од Престон и читнете го ова. :)
http://football365.com/story/0,17033,8652_6625683,00.html
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Preston chairman Maurice Lindsay has been left frustrated after Manchester United ended two loan deals following the sacking of Sir Alex Ferguson's son Darren.

:pos2:

Којзнае колку е глуп овој Дарен, ништо чудо стариот да му ги прави стартните формации и овој и со нив ништо :pos:

Среќна Нова Година и на вас ѓаволи, убав помин вечер на сите вас, полека со алкохолизмите, не за друго туку затоа што утре играме, морате да сте трезни, после продужете си пак втора тура :icon_lol:

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН СЕР АЛЕКС ФЕРГУСОН!!!
уште 100 години да не водиш

Среќен Роденден Стари, додека те држи Здравје да бидеш со нас, после тоа на тебе е ред да бираш заменик :icon_lol:

Момци и Девојки, Среќна нека ни е Новата Година, Здравје, Среќа, Многу Љубов, Успеси на сите полиња, Парички... на Сите тука што сте и оваа Година со нашиот Манчестер да се радуваме на многу Успеси, Бодови, Победи, Титули... :wink:

2011 Рајан Гигс :)

Срекен роденден Ферги и уште мноооогу години да не водиш....

Поздрав Ѓаоли,нека ви е среќна новава година многу среќа ,здравје ,парички ,љубов и мноооогу многу успеси на нашиот тим!!!=)
Се читаме утре и имајте прекрасна вечер!!!

Шефе среќен ти роденден и се најубаво. Дечки ви посакувам најубави и најсреќни празници !

Ајде тука да го пишам последниот пост за оваа година.. :)

Нека ви биде среќна новата 2011 момци (и девојки).. :) Се што сакате нека ви се исполни, да бидете здрави, живи и среќни пред се.. Другото само ќе си дојде.. :) Нормално, да се израдуваме на многу победи и на некоја титула со нашиот омилен клуб и да го сакаме и поддржуваме повеќе од лани.. :)

Убав помин вечер и не заборавајте утре да станете во 13:30 и да го гледате најдобриот клуб на светот! (како ја остварува втората гостинска победа за оваа сезона, и прва во 2011)

Ја имам честа прв да пишам во фан клубов во новата година и сакам да ви посакам на сите поддржувачи исклучиво на Манчестер Јунајтед многу среќа, здравје, љубов и секако да се израдуваме на уште една титула сезонава или ПЛ или ЛШ. Јас слично би дал 3 ПЛ за една ЛШ ама ај шо че дај Дедо Мраз то....:smir:

Среќна Нова 2011 !!!

166277_143484905707047_104674546254750_189773_5698942_n.jpg

Најубав начин за почеток на новата година... Ќејф :)

United XI: Kuszczak; Neville, Rio, Vidic, Evra; Fletcher, Carrick, Ando; Obertan, Berba, Rooney.

Срекна нова година на сите фанове на Јунајтед! Титули-max, гомна-min! :)

А гледам сите гии страх да кажат, шо после Ферги?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom