Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми е мака за евентуалниот прв пораз оваа сезона, не за евентуалното испаѓање :uvo:

Ќе дадеме 2 гола, сигурен сум.Играме подобро од нив, головите ги примивме по глупави грешки, Бебе е супер, само треба да биде потрпелив, ќе стигнат и головите.

играме подобро од нив? во што?? дај не зезај :) децава не знаат кај тераат :) централен дефанзивец ти дава два гола и тоа не од корнер или прекин туку од акции.. и ај објасни го тоа :)

Играва не ми се допаѓа.. Флечер многу слабо најслаба утакмица до сега за нехо.. Ошеј да не зборам стандард..Го ебаваат како сакаат! Андерсон според мене најдобар на терен. чичарито и Обертан никаде ги енма слабо топки добиваат! Македа би требало да добие шанса во второ!

играме подобро од нив? во што?? дај не зезај :) децава не знаат кај тераат :) централен дефанзивец ти дава два гола и тоа не од корнер или прекин туку од акции.. и ај објасни го тоа :)
Спектор игра деструктивец, незнам ти која утакмица ја гледаш :S Имавме шанси, имавме повеќе игра од нив, првиот гол по глупава грешка на Кушчак, излегол 5 метра до гол :O А вториот ваљда и сам виде како Фабио падна пред да ја исфрли топката

Многу слабо.
Вечерва можно е да доживееме и пораз.

Вест Хем си играат тамам како што се очекува од нив, само проблемов е ние што ептем потфрливме вечерва, слабо во одбрана, некреативно во среден ред и ептем слабо во нападот , впрочем и многу статисти има на натпреваров...во прв ред Гигс, ОШеј и Чичарито....Бебе се шо покуша заеба и така....Ај белким САФ со две-три воспитни ќе ги разбудит малце од сонот :) :)
ЈБГ...

Можда со некоја измена ќе се сврти работата.....да се надеваме...

Ајде Glory Glory

Ајде момци верувам во вас, само едно мало пресвртче ни треба :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom