Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе батка да не претера малку?

как да ти нацртам за да сфатеш шо сакам да кажам ?

Треба да се радуваме и тоа многу. Знаеш зошто? Затоа што успеавме (можеби со помош на среќата) една феноменална игра посебно во второто полувреме да ја претвориме во победа. Многу ќе беше болно, ако со таква игра не успеевме да победиме. А сите знаеме дека тоа лесно можеше да се случи. Ако навистина прикажевме лоша игра немаше да ми е криво и да изгубиме, ама со ваква игра да не победиш, многу ќе болеше.

Епа радуви се как маленко дете!!! и јас се радувах дома коо заврши утакмицата и среќен сам, ама вие претерувате, јас кажах, и 2-2 да завршеше утакмицата јас ќе бех задоволен,оти ги направииме гашти,набутааме ги у трибиинте,пичкарски играа,немоќно,исто как со Сандерленд шо играаме лани, и со таква игра ако се они среќни, тогај се за у Горното Школо у Ново Село ! ај да сме играле слабо, да тепааме од контроверзен пенал, да е подарена победа или слично тка и тка... ама на таква игра, повеќе од заслужена победа и не гледам среќа на наша страна, напротив несреќата-незнаењето беше на наша страна, сами им подарииме 2 гола ! Надевам се оти ќе сфатеш шо сакам да кажам.

Умри бе брате ако така мислиш, кој те брани? :kesa:

И ти би умрел за да бидеш как него у "нареднио живот" :wink:

Очигледно не ги знаеш легендите на Манчестер, Роналдо е ларва од легенда на Манчестер.

Очигледно оти си ного против Роналдо, как шо го мразеа наште ривале коо играше за нас и ти го мразеш така! има разлика од легенда до легенда. јасно оти нее как гигс ама ипак е ЛЕГЕНДА НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !

Единствено за ова во постот си потполно во право.:smir:

Ама стварно е банално нели? Поубаво е да читаш дискусии и мислења за Роналдо поткрепени со факти и докази одколко такви првооделенски реченици :smir:
На крај краишта сите сме фанови на МЈ и мило мии шо немаме исти мислења и само да викаме, да така е :wink: Поздрав

как да ти нацртам за да сфатеш шо сакам да кажам ?

Епа радуви се как маленко дете!!! и јас се радувах дома коо заврши утакмицата и среќен сам, ама вие претерувате, јас кажах, и 2-2 да завршеше утакмицата јас ќе бех задоволен,оти ги направииме гашти,набутааме ги у трибиинте,пичкарски играа,немоќно,исто как со Сандерленд шо играаме лани, и со таква игра ако се они среќни, тогај се за у Горното Школо у Ново Село ! ај да сме играле слабо, да тепааме од контроверзен пенал, да е подарена победа или слично тка и тка... ама на таква игра, повеќе од заслужена победа и не гледам среќа на наша страна, напротив несреќата-незнаењето беше на наша страна, сами им подарииме 2 гола ! Надевам се оти ќе сфатеш шо сакам да кажам.

На таква наша игра ти ќе беше задоволен со 2-2 :vozbud::vozbud::vozbud: ???

Очигледно оти си ного против Роналдо, как шо го мразеа наште ривале коо играше за нас и ти го мразеш така! има разлика од легенда до легенда. јасно оти нее как гигс ама ипак е ЛЕГЕНДА НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !

:pos2::pos2::pos2:

Каков прекрасен натпревар..Секоја чест и за двете екипи..Но морам да кажам дека одбраната ни е катастрофа почнувајки од Фостер па до Федрдинанд..Само Евра беше на ниво како и секогаш..По грешка на одбраната ги примивме и двата гола.. Се надевам дека тоа нема да се случи друг пат..Ќе добиев срцев удар кога Белами изедначи на 3-3 а уште толку па и гласот го изгубив кога Овен даде гол во 96та минута..Пак Бербатов немаше среќа уште тогаш требаче да ги решиме граганите..И сега знаат кој е кој во МАНЧЕСТЕР и дека само ЈУНАЈТЕД е најдобриот..

Ќе стави некој слики од натпреварот бе :) ?

Неколку слики..:)..Имате и на официјалната страна на Јунајтед

Едит: Во Среда во 9 часот навечер на МТВ или на МРТ ќе има пренос Јунајтед-Волфс...Карлинг Куп..

После ќе ставам уште некоја чим толку сакаш :):):)...

Сеа сум малце зафатен :)

Edit:
42406_feature.jpg

56445hp2.jpg

e4640832-fdbb-4b18-81af-1636ab65e67a.jpg

5cbdeee5-7ceb-4f22-aaf4-c386e8690804.jpg

2009-09-20T144802Z_01_BTRE58J153000_RTROPTP_2_OUKDN-UK-SOCCER-ENGLAND-sunday-fapl.JPG

united-608.jpg

:helou:

Еве сега го даваа прегледот на колото на сител и убаво беше објаснето за тие што тврдат со судии играме. Белами го даде голот во 90тата минута пред да биде означено продолжението и славењето го продолжи на 55 секунди и замената на керик што траеше 30 секунди беа едноставно надокнадени од судијата.

Гери бе ногу почна да скока на голови на стари години.
Ајде у среда да видиме до кај напредувала иднината на јунајтед... Очекувам шанса да добијат Македа,Велбек, Гибсон, Де лает, Кушчак...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom