Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе батка да не претера малку?
Треба да се радуваме и тоа многу. Знаеш зошто? Затоа што успеавме (можеби со помош на среќата) една феноменална игра посебно во второто полувреме да ја претвориме во победа. Многу ќе беше болно, ако со таква игра не успеевме да победиме. А сите знаеме дека тоа лесно можеше да се случи. Ако навистина прикажевме лоша игра немаше да ми е криво и да изгубиме, ама со ваква игра да не победиш, многу ќе болеше.
Умри бе брате ако така мислиш, кој те брани? :kesa:
Очигледно не ги знаеш легендите на Манчестер, Роналдо е ларва од легенда на Манчестер.
Единствено за ова во постот си потполно во право.:smir:
как да ти нацртам за да сфатеш шо сакам да кажам ?
Епа радуви се как маленко дете!!! и јас се радувах дома коо заврши утакмицата и среќен сам, ама вие претерувате, јас кажах, и 2-2 да завршеше утакмицата јас ќе бех задоволен,оти ги направииме гашти,набутааме ги у трибиинте,пичкарски играа,немоќно,исто как со Сандерленд шо играаме лани, и со таква игра ако се они среќни, тогај се за у Горното Школо у Ново Село ! ај да сме играле слабо, да тепааме од контроверзен пенал, да е подарена победа или слично тка и тка... ама на таква игра, повеќе од заслужена победа и не гледам среќа на наша страна, напротив несреќата-незнаењето беше на наша страна, сами им подарииме 2 гола ! Надевам се оти ќе сфатеш шо сакам да кажам.
Очигледно оти си ного против Роналдо, как шо го мразеа наште ривале коо играше за нас и ти го мразеш така! има разлика од легенда до легенда. јасно оти нее как гигс ама ипак е ЛЕГЕНДА НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !