Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kaкво давање на Керик бе:uvo:не дека е лош ама пари плус играч за Модрик не може,доста се само парите,каде дадовме класа играчи па и уште еден да замине нема шанси.
Два натпревари го нема Керик и веднаш се вадат шпекулации за евентуален трансфер.Значи какви се овие новинарите... :tapp:

Каков Модрич..Робен е вистинското име за Манчестер Јунајтед..

човекот се вика
Сер АЛекс ФЕРГУСОН

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД НЕМА ДА КУПУВА ПОВЕКЕ ИГРАЧИ ОВАА ЛЕТО...

Очигледно не разбираат а не ни сакаат да разберат.Ај што е шпекулацијава за Модрич, се надеваат за Робен, а не земаат во предвид дека иаме 5-6 крила моментално и дека никогаш Ферги не би купил играч од Реал после шиткањето на Роналдо, па макар и да идеме у втора лига.

Вака сеа Керик е еден од најдобрите играчи во тимот.
Мозокот на сите напади , и еден од најдобрите дефанзивни играчи за врска!

МЕѓутоа ако ги следевте вестите од минатата недела сигурно забележавте кога во една изјава за повредените играчи...Ферги одговарајќи зошто Керик не играше одговори: “There’s no injury to Michael Carrick. You’ll have to ask him why he’s out“

ТАКА ДА МОЖНО Е ( иако и самиот несакам да поверувам во тоа) дека настанал некој проблем меѓу САФ и Керик.....

Па ете одлична прилика за весниците и медиумите ширум Англија да отворат разно-разни теми и шпекулации , за замени и сл.

Значи ако навистина се имаат искарано нешто....се е можно верувајте...присетете се на Стам, Бекам, Кин, Ван Нистелрој...

Иначе што се однесува до мене.....КЕРИК Е НАЈДОБАР ИГРАЧ ЗА ВРСКА !!!

Сега јас сакам да прашам, нешто...:)
Тие што имаат нарачено дресови од официјалната веб страна.Домашен дрес со беџ,одпозади Христов и бројка 14ка+поштата ми излегува 64.16 фунти , е тие 64.16 фунти кога ќе ги претворам во евра на офицјалната веб страна се претвараат во 96 евра.64 фунти се околу 4 500 денари , а 96 евра околу 5 800 денари?Што е проблемот тука?
Преги ја прашав Фросе и ми кажа дека е можно повеќе да си ја ценат нивната валута, можно е тоа?

Еве една одлична “слика од повеќе слики“ во чест на 101 погодок на Вејн!

Алооо
да ви цитирам еден Човек шо рече пред некој ден јавно

човекот се вика
Сер АЛекс ФЕРГУСОН

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД НЕМА ДА КУПУВА ПОВЕКЕ ИГРАЧИ ОВАА ЛЕТО...

И на мене ми стое Фергусон задоволен од играчето шо ги има, сака да направе добра екипа шо ќе праа растур низ англија за 1-2 години... иначе, тва шо го кажува оти нема да купува повеќе играче тва лето, мош да е некој "трик" за да намале цената на некој играч шо го посакува подолго време, на пр.Робен, наместо за 30м да го купе, Реал да ни го "набутат" за 15м :wink:

Не бе, нема шанси Модрич замена за Керик, моментално е еден од најдобрите играчи во тимот, само да нема некоја расправија со САФ...

Тие што имаат нарачено дресови од официјалната веб страна.Домашен дрес со беџ,одпозади Христов и бројка 14ка+поштата ми излегува 64.16 фунти , е тие 64.16 фунти кога ќе ги претворам во евра на офицјалната веб страна се претвараат во 96 евра.64 фунти се околу 4 500 денари , а 96 евра околу 5 800 денари?Што е проблемот тука?
Преги ја прашав Фросе и ми кажа дека е можно повеќе да си ја ценат нивната валута, можно е тоа?
Никој незнае бе?Извинете вака што сум нестрплив , но...Сакам што побрзо да си го нарачам дресот.:pipi:

Керик е еден од најдобрите играчи од средниот ред во Јунајтед, но доколку ме мене некој праша јас би се сложил за овој трансфер- Керик и 10 мил. евра за Модрич... Керик игра подефанзивно во средниот ред, а тука на таа позиција ги имаме и Флечер, Сколс, Гибсон, повредениот Харгривс, а понекогаш на таа позиција игра и Гигс... на Манчестер му треба офанзивен фудбалер за врска, кој ќе ги поврзува средината и нападот, ќе дели топки на напаѓачите, а и почесто да постигнува голови (како Сколс на времето)... тоа Модрич знае да го прави, исклучително интелигентен играч е, кој брзо ќе се вклопи во играта на САФ, а да не заборавиме и дека е доста млад, има 24 години (за разлика од Керик кој е 28)... како и да е, знам дека ова е само шпекулација, но кога више е постирано и јас сакав да кажам збор-два околу овој можен трансфер... :smir:

Zdravo da ve zamolam za nesto dali nekoj moze da mi dade podatok za toa deka mancester united e prosecno najposeten klub za 08\09 sezona se imam sretnato so toj podatom a nikade ne mozam da go najdam itno mi treba fala odnapred GLORY GLORY MAN UNITED

A да се обидеше да го разгледаш купо продажниот курс на евро-фунта и фунта-евро кој е во UK можеби и ќе сфатеше зошто е тоа така :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom