Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И после НАНИ НЕ ГО БИВАЛО! Ме изненадува еј, кој ЅВЕР!!! Уф, кое ебење!
Само да не се опуштиме во второ и да не им дадеме шанса да ни шибнат гол, после би било стварно заебано. Нека растат комплексите на АФРОНАЛЦИВЕ!

Руни & Нани - ФАНТАЗИЈА!

Него, некако ми е многу ризична одбранава. Се плашам дека нема со недопрена мрежа да го завршиме мечов. Ех, Немања и Рио...

БТЊ, што е повредата на Немања и кога се враќа?

Нани ме изненадува во овој натпревар.Супер игра и во нападот и во средината.
Го чекаме Канал да прокоментира за играта на Нани.:tv:

И после НАНИ НЕ ГО БИВАЛО! Ме изненадува еј, кој ЅВЕР!!! Уф, кое ебење!
Само да не се опуштиме во второ и да не им дадеме шанса да ни шибнат гол, после би било стварно заебано. Нека растат комплексите на АФРОНАЛЦИВЕ!

шо на пример има да те изненадува? он си е одамна добар :kesa: ц ц ц

Нани ЅВЕР денеска, арно кажа Хелц, каде е цела сезона да игра како денеска? Изгледа има големо влијание седењето до Фергусон на клупата и нивниот "муабет" :)... Го игра најдобриот натпревар додека е во Манчестер Јунајтед... Ремек дело и за првиот и за вториот гол, немам зборови, ова е фудбал, ова е Манчестер Јунајтед... која контра човече, скроз иста како на ланскиот полуфинален натпревар... :vozbud:

Ајде сега второ полувреме да се отвори Арсенал и да тргне накај нашиот гол и од контра-напади да им дадеме уште 1-2 Ајдеееееееееее :vozbud:

П.С. Малку одбраната е разнишана, Аршавин си поминува како сака, но за среќа ништо опасно :toe:

UNITEEEEEEDDDD :vozbud:

Леле отварање Нани :vozbud::vozbud:

Кај беше целa сезона бе, пичка ти матер :D

Не е готово ништо, 1 гол мења се.45 минути ни остануваат, Аршавин мора да се чува убаво, Рафаел да седи во одбрана повеќе, и Парк да искочи што побрзо.

Как може само на зајнат да се говоре бе брат? Парк вонка? попрво би го извадил Евра.

Ај мирни имаме уште цели 45 +/- 4 минути за игра, не трошете радости сеа.. чувајте за петардата на крај :D

Как може само на зајнат да се говоре бе брат? Парк вонка? попрво би го извадил Евра.

Немој не ме радуј:smir:

Да не е Евра позади Парк колку топки ќе поминеа од десна страна...Мора да се внимава што повеќе. Уште еден погодок на Нани и да ја завршиме приказнава викам јас:helou:

Изгуби најмалце 5 топки, ги успорува акциите, само трча низ терен ко мува без глава.Бербатов 2, само со накосени очи и шо Митко не трча воопшто :icon_lol:

Исто и Евра игра лошо, изгуби доста топки, нестабилен е.По левата страна сме катастрофа, еден Гигси да влезе накај 60та минута и да водиме уште 0-2 и се ќе биде добро.

Само Браун ме плаши, во дуелите кога е топката кај Аршавин.
Два гола разлика, ќе ја задржиме предноста, не сме од вчера.
Нани и Руни :olee:

А, гледам никој не го спомнува недосудениот пенал... ама ајде мора и малку надеж за второто полувреме на Арсенал, иначе нема да биде интересно... :wink:

РАСТУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУРРРРР!!! ТОООО МОМЦИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!
КДНТГСФДЛКТГНСРКЛАГНДРСАГХАЕРНЧ ЅЈТДСХЛЧЈ ЕНТСР
ЅЌХСЕРТХ :alee::alee::alee::alee::alee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom