- Член од
- 5 јули 2008
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 1
е само ако си бил умрел немало да слушнеш дека заминалНе, бе...не знаев....немав видено....т.с...не бев во можност да видам...
Лични причини...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е само ако си бил умрел немало да слушнеш дека заминалНе, бе...не знаев....немав видено....т.с...не бев во можност да видам...
Лични причини...
Ќе одам само за да ги реметам, за ништо другоИ на Chombе United да му понудат да премине во фан клубот на Реал ќе не остави без размислување како Роналдо :pos2: (Чомбе иначе мала шала на твоја сметка, не се љути :smir![]()
И на Chombе United да му понудат да премине во фан клубот на Реал ќе не остави без размислување како Роналдо :pos2: (Чомбе иначе мала шала на твоја сметка, не се љути :smir![]()
Абе колку и да зборете знамеме дека ни е жал што замина...читам некој погоре после тие изјави негови...па добро бе и Кака велеше дека Милан е неговиот дом, а замина и пак не го плуват толку фановите:nesum:не може некој играч да се задржи вечно во еден клуб ако не сака,ако самиот мислел дека е спремен за нови предизвици не можеме ништо против тоа.Заминал заминал,ке видем еколку ке се снајде во новата средина...ако е затоа што да кажеме за Тевез...за него и збор не кажавте лош колку што знам после неговите зборови упатени кон Ферги дека е лажго па и премина во лутиот ривал а велеше дека сакал да остане во Јунајтед а после вака направви...а што па да кажеме за тоа...ај ви се молам многу направи за клубот и тој за него ама тоа е...не можевме да го задржеме знаевме дека ке си заминеше кога тогаш...зашто сте изненадени.
100 % се согласувам со горенапишаното. Јас како еден од поискусните во форумов имама кажано ќе кажам пак. Пратам Јунајтед заради Кантона, значи од 1996 година поинтензивно. Се сменале многу имиња ама Јунајтед секогаш остана најголемголем!За тоа дека ни е жал што замина Роналдо, зависи за кој како. Му е жал само на оние кои мислат дека Роналдо го создаде и движи Манчестер Јунатед. Јас спаѓам во оние кои сметаат дека Манчестер Јунајтед го создаде и движеше кон врвот Роналдо. Па лично мене не ми е жал што си замина (заради начинот на кој тоа го стори) , затоа што како Роналдо и оние пред него, така и некој нов ќе го воздигнеме кон врвот. Тоа ти е како една песна од музичка емисија на радио. За да ти биде слушана и почитувана емисијата, треба постојано да емитуваш разни квалитетни песни, да вадиш и промовираш нови хитови, а не само една песна.
Што се однесува до Кака, има голема разлика со Роналдо. Кака изјави дека Милан е неговиот дом, а не изјави дека е решен да ја заврши кариерата во Милан. И плус тоа откако Кака разбра и свати дека ќе оди во Реал, во ниеден момент не рече дека ќе остане во Милан, дека сака да стане легенда на Милан и дека сака да ја заврши кариерата во Милан. Тука има голема разлика.
Е за Тевез не кажавме лош збор, затоа што Тевез не е виновен што Ферги го држеше на клупа и не му даваше да игра. Тевез рече дека сака да остане во Манчестер Јунајтед, но сега откако знае дека ќе игра за Манчестер Сити, во ниеден момент не изјави дека ќе остане кај нас и дека ќе игра до крај на кариера. Правете малку разлика. А она со обвинувањето дека Ферги е лажго и мене не ми се допадна и затоа го искритукував (ако се сеќавате).
И не давајте никакви аргументи за однесувањето и потегот и гестот на Роналдо бидејќи нема споредба и ништо не држи место. Многу играчи заминувале од Манчестер но никој не ги лажел фановите со разни приказни дека ќе остане во клубот кога веќе кристално јасно му било (знаел) дека ќе си оди.
100 % се согласувам со горенапишаното. Јас како еден од поискусните во форумов имама кажано ќе кажам пак. Пратам Јунајтед заради Кантона, значи од 1996 година поинтензивно. Се сменале многу имиња ама Јунајтед секогаш остана најголемголем!
Како надополнување на Канал89, Стам, Бекам, Руд не сакаа да си одат, беа избркани од Ферги поради нешто речено или нешто направено. Стам си купи куќа во Манчестер но објави нешто против Ферги во неговата биографска книга и беше избркан. Исто и со Руд, не беше задоволен што седеше 2-3 меча на клупа и прокења нешто. За Бекам е сосема друго, него го уништи Викторија, повеќе одеше по реклами и слично и беше протеран од Ферги.
Поентата ми е дека единствено нешто што ме интересира е ЈУНАЈТЕД. Секој што игра за нас го почитувам неимерно ама и секој што на педерски начин заминува не можам да го ценам.
Направил Роналдо за Јунајтед? Што да речеме за ГИГС, СКОЛС, НЕВИЛ, РИО...........................
Не другарчиња, ако бараме некој посебен во случајот тоа е Јунајтед и Ферги кои знаат како се прават големи играчи!
GLORY GLORY MAN UNITED!
Дај престанете да зборите за Роналдо ..Не е наш играч ..Како што има напишано погоре , направи многу за нас но и ние за него..Треба да правиме муабет за нашиот сегашен тим..Роналдо е веке минато..
Ова за мене беше?Абе брату, а шо не си одиш во фан клубот на Реал. Гледам само за Роналдо зборвиш, потписот нешо Роналдо ова она. Такви фаној не ни требет
Eckersley joins Burnley
Burnley have completed the signing of young Reds defender Richard Eckersley.
Нека му е со среќа на младичот,се надевам дека ќе го пуштаат повеќе во прва постава.
Eckersley joins Burnley
Burnley have completed the signing of young Reds defender Richard Eckersley.
Нека му е со среќа на младичот,се надевам дека ќе го пуштаат повеќе во прва постава.
.