Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Готово е веќе...можеме луксуз да си дозволиме...

Уф како играме ни Барса не може да не сопре. =))
Ова го посакував, ова!!!

Жал ми е што повторно Јунајтед разочара многу и повторно се пласира во финалето:toe:

Jaс мислам судијава е крив. Тој ни попушти. Уаааа судија!:duel:

многу е чврст Манчестер јунајтед, па да се надеваме дека во финалето ќе имате поголем отпор.
утре ќе бидам на страната на Барса , која поголеми шанси има за деа ве победи , отколку Челзи.

многу е чврст Манчестер јунајтед, па да се надеваме дека во финалето ќе имате поголем отпор.
утре ќе бидам на страната на Барса , која поголеми шанси има за деа ве победи , отколку Челзи.

Е од каде па ова сега дека Барса е посилна од Челзи? Не е нешто голема работа да го тепаш Расол Задрид па да и се клањате. Челзи е трет во Премиерлига, Барса е прва во боранија првенство. Башка Челзи го имаат Хидинк, човеков ги воскресна Јужна Кореја, Русија и Австралија ако не се лажам.

И аман веќе овој Калински со трансферот на Рони во Реал. Колку пати треба да каже човекот дека не оди и не оди кај тимот на мудроста? Не знае што да каже па ќе дроби.:tapp:

Црвен за Флечер... јбг... 3-1 за арсенал.

Дечки, супер игра... ако се изостави оваа темна дамка која ја остави Флечер. Одиме понатака, со среќа во финалето.

MANUTD FOREVER

p.s НЕКА НИ СЕ МНОЖАТ ПОБЕДИТЕ И УСПЕСИТЕ.!!!!

Каков идиот! :tapp: Гледај го сега финалето од трибини, да ти ебам мамицата глупа, кретенчино една! :uvo:

Мораше малце да усереме работа, т.е. Флечер да ја усере. Никогаш не сум бил оптимист кога се однесува до Флечер... По мое не би требало да е првотимец, ама ај.. Глуп е.

Абе Флечер не мораше да стартуваш така...ќе мора од трибини да гледаш...

Мораше малце да усереме работа, т.е. Флечер да ја усере. Никогаш не сум бил оптимист кога се однесува до Флечер... По мое не би требало да е првотимец, ама ај.. Глуп е.
Добро играше до овој момент. ЈБГ, се дешава. :(

Ејјјјјјј! И после нас судиите ни помагале. Видовте ли што направи овој идиотов Адебајор??! :nenene::duel::sekss:

Ејјјјјјј! И после нас судиите ни помагале. Видовте ли што направи овој идиотов Адебајор??! :nenene::duel::sekss:

Ѓубре едно, да му го ебам племето, за црвен беше ова... А овој слепецов Росети... :tapp:

Е од каде па ова сега дека Барса е посилна од Челзи? Не е нешто голема работа да го тепаш Расол Задрид па да и се клањате. Челзи е трет во Премиерлига, Барса е прва во боранија првенство. Башка Челзи го имаат Хидинк, човеков ги воскресна Јужна Кореја, Русија и Австралија ако не се лажам.
Да не се контрам, само ќе кажам дека има и неколку неуспешни сезони како менаџер во Шпанија(Реал М. , Валенсија и Реал Бетис) и во Турција(Фенербахче). Но сепак е еден од најдобрите менаџери.

Честито пласман во финале....уживајте додека можите:smir:

rutinska igra vo 2 poluvreme...cestito finale...da go povtorime od lani

Честото пласман во финалето :smir: Ги надигравте Арсенал во секој поглед ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom