Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ви посакам среќа за вечер. Немора да се кажува кој е кој во Англија, тоа сите го знаеме, али потсетете ги малце Арсенал кој е шампионот во Европа. Па здравје да се сретнеме во Финале.:smir:

Ако вечер Манчестер постигне гол до прво полувреме, рачунајте дека ќе гледаме Реал Мадрид-Барселона, но со 3-4 гола во мрежата на Алмунија... ако постигнеме први гол, е тогаш Арсенал ќе се фокусира само на нападот, бидејќи ќе нема друг избор и со брзите контри ќе се изрешета голот на Алмунија :toe:

Верувам во Манчестер Јунајтед дека вечер ќе се пласира во големото финале во Рим... СО СРЕЌА :vozbud:

Леле уште 2 часа и 40 минути:vozbud:едвај чекам да видам што ке се случе и како ке пагат головите во мрежата на Алмунија,ама да не летаме многу...само ладно и се ке биде добро...со добра игра како првиот натпревар и ОДИМЕ ВО РИМ:pipi:

ајде ајде.некој официјален состав нешто?или рано е уште?

Децата на Венгер покрај Гигс,Сколс,Фердинанд,Видич ќе се изгубат бе :)
Ќе ги убиеме со еден потег . Дали ќе биде тоа Руни или Роналдо незнам , еден од нив 2ца ќе биде. Ќе им плесне еден гол и толку :)

ајде ајде.некој официјален состав нешто?или рано е уште?
Рано е , кај 8 и нешто на uefa.com:pipi:

една статистика.ги имаше повеке но оваа ја запамтив.кога играле манчестер - арсенал во полуфиналето на било кој куп досега.секогаш манчестер се пласирал во финалето :vozbud:

Добра статистика ама да не се потпираме многу на неа...А мислам дека Гигс нема да настапува зашто играше во Саботата, за Сколс не сум сигурна...осекам дека гол ке даде Видич или некој кој што најмалку очекуваме...

Ја има ли некој онаа слика на олд трафорд со тоа Belive?? Ми треба за вечерва .Очекувам вечер победа и пласман во финалето

Ја има ли некој онаа слика на олд трафорд со тоа Belive?? Ми треба за вечерва .Очекувам вечер победа и пласман во финалето

justice-1-1.jpg

Очекувам неизвесен натпревар, Арсенал на почеток ќе проба да притисне и ако не успеат да постигнат гол во првите 15 минути, ќе почнат да стануваат нервозни и се повеќе ќе грешат што ние ќе треба да го искористиме:smir:

Вечерва очекувам пред се добар натрпевар и секако резулатат кој ќе му одговара на Јунајтед за пласман во финалето
Формација според мене:

--------------------------ВДС------------------------
Ошеј-----------Рио------------Видич--------------Евра
----------------------Керик-------------------------
-------------Флечер------------Андерсон------------
Роналдо----------------------------------------Руни--
---------------------Тевез----------------------------

Еве го интервјуто на Ферги пред утакмицата

Циганиве многу летаат во облаци треба да им покажеме кој владее во европа :twisted:

Ајде Арсенал пазете сееееее...идат Ѓаволите да ве набијат на роговите...
уште 45 мин...ме фака паника уште сега а којзнае како им е на нашите јунаци...одиме на победа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom