Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Да ви посакам среќа за вечер. Немора да се кажува кој е кој во Англија, тоа сите го знаеме, али потсетете ги малце Арсенал кој е шампионот во Европа. Па здравје да се сретнеме во Финале.:smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако вечер Манчестер постигне гол до прво полувреме, рачунајте дека ќе гледаме Реал Мадрид-Барселона, но со 3-4 гола во мрежата на Алмунија... ако постигнеме први гол, е тогаш Арсенал ќе се фокусира само на нападот, бидејќи ќе нема друг избор и со брзите контри ќе се изрешета голот на Алмунија :toe:

Верувам во Манчестер Јунајтед дека вечер ќе се пласира во големото финале во Рим... СО СРЕЌА :vozbud:

N

navivacka

Гостин
Леле уште 2 часа и 40 минути:vozbud:едвај чекам да видам што ке се случе и како ке пагат головите во мрежата на Алмунија,ама да не летаме многу...само ладно и се ке биде добро...со добра игра како првиот натпревар и ОДИМЕ ВО РИМ:pipi:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
ајде ајде.некој официјален состав нешто?или рано е уште?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Децата на Венгер покрај Гигс,Сколс,Фердинанд,Видич ќе се изгубат бе :)
Ќе ги убиеме со еден потег . Дали ќе биде тоа Руни или Роналдо незнам , еден од нив 2ца ќе биде. Ќе им плесне еден гол и толку :)

ајде ајде.некој официјален состав нешто?или рано е уште?
Рано е , кај 8 и нешто на uefa.com:pipi:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
една статистика.ги имаше повеке но оваа ја запамтив.кога играле манчестер - арсенал во полуфиналето на било кој куп досега.секогаш манчестер се пласирал во финалето :vozbud:

N

navivacka

Гостин
Добра статистика ама да не се потпираме многу на неа...А мислам дека Гигс нема да настапува зашто играше во Саботата, за Сколс не сум сигурна...осекам дека гол ке даде Видич или некој кој што најмалку очекуваме...

Член од
25 декември 2008
Мислења
191
Поени од реакции
18
Ја има ли некој онаа слика на олд трафорд со тоа Belive?? Ми треба за вечерва .Очекувам вечер победа и пласман во финалето

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Очекувам неизвесен натпревар, Арсенал на почеток ќе проба да притисне и ако не успеат да постигнат гол во првите 15 минути, ќе почнат да стануваат нервозни и се повеќе ќе грешат што ние ќе треба да го искористиме:smir:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.507
Вечерва очекувам пред се добар натрпевар и секако резулатат кој ќе му одговара на Јунајтед за пласман во финалето
Формација според мене:

--------------------------ВДС------------------------
Ошеј-----------Рио------------Видич--------------Евра
----------------------Керик-------------------------
-------------Флечер------------Андерсон------------
Роналдо----------------------------------------Руни--
---------------------Тевез----------------------------

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
Еве го интервјуто на Ферги пред утакмицата

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Циганиве многу летаат во облаци треба да им покажеме кој владее во европа :twisted:

N

navivacka

Гостин
Ајде Арсенал пазете сееееее...идат Ѓаволите да ве набијат на роговите...
уште 45 мин...ме фака паника уште сега а којзнае како им е на нашите јунаци...одиме на победа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom