Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
некој друг линк , немам ни ДСФ ни ЕРА...дајте некој линк за на нет.

ајмо јунаци.чекам го манчестер и лион за 70 Е.

Аууу,Кристиано ги уби луѓето од живиот ѕид оваа сезона.:pos2:
:pos2::pos2::pos2:Епа нека бегаат кога изведува слободни,така ем тој ќе дава гол ем на нив нема да им се врти у главите :smir:

Еве го мојот играч,еве го !!!Знаев дека ќе направи нешто денес,значи имаме и клупа имаме и се....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Nani за 1 - 0 !

Браво за Луиш Нани супер погодок,како што очекував сеа за сеа лесно се носиме со Дерби

Еве го мојот играч,еве го !!!Знаев дека ќе направи нешто денес,значи имаме и клупа имаме и се....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Nani за 1 - 0 !

Браво за Луиш Нани супер погодок,како што очекував сеа за сеа лесно се носиме со Дерби

Ви текнува дека имаме Социјална Група?

Немора да ја затвараат темава .. пак :smir:.

Ајј мамицата у пичка да ти ја ебам, гони се у курац, го ставиле судија, им ебем племе и на ФА и на сите. Пизда ти материна.

Линк за натпреварот тука имате. 1-0 Нани, Роналдо за малце поништен гол од офсајд. Двојна грешка на судијата, ем не виде дека помошникот сигналира за офсајд, а потоа откако направи една грешка, голот не требеше да го поништи.

ајмо јунаци.чекам го манчестер и лион за 70 Е.

Шо ќе частиш???:smir:
Браво Гибсон 2-0.Ај со здравје до следниот натпревар,мислам дека Дерби нема шанси да не стигне:smir:

Oдлично прво полувреме, 0-2 и еден според мене регуларен гол неправилно поништен ама најважно е што се цврсти и концентрацијата не падна во ниту еден момент. Мислам дека второто полувреме ќе е чиста рутина, одиме во 1/4 финале:helou:

Два убави гола.. лесна утакмица за нас, се покажа потенцијалот на Нани, од такви ситуации често може голови да дава... и Гибсон со прекрасен удар. Само не ми е јасно како му го поништија голот на Роналдо, помошниот судија не дигна знаменце, си даде гол Роналдо после 2 минути го поништуваат. :pos2:
Ајде, веќе тепавме. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom