Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поздрав до ретките реални навивачи во фан клубов, а другите ке ве посоветувам да си легнете и да преспиете малце. Се вас нешто не ви чини, се Роналдо не е крив, сите се против нас. Тоа на Роналдо не беше о никој случај гол. Со рака си ја смири. Еве читам не се казнети и Роналдо и Руни за тоа што ги тужеа. Како и само КАКО РУни не е казнет за тоа со Алборг?
Јас сум пострастен навивач од сите дечиња тука(секоја чест за исклучоците како Апокалипто, Манс, Invisible или како и да беше, Хулиган, Чомбе и уште двајца највеќе) ама одсекогаш сум бил реален и сум гледал така на работите. Вие во мозочето си внесуете дека Манчестер стално е оштетен бидејќи другарчињата најверојатно многу ве заебаваат кога ке киксне Јунајтед. Нема друго. Не ми се влегуе на фан клубов да читам од вас. Дискусија нема никако, сите Роналдо најјак, сите го мразат оти е најдобар, баба му на Роналдо била најдобра сите нејзе ја мразеле. Па у курац више се наапав.

Поздрав до ретките реални навивачи во фан клубов, а другите ке ве посоветувам да си легнете и да преспиете малце. Се вас нешто не ви чини, се Роналдо не е крив, сите се против нас. Тоа на Роналдо не беше о никој случај гол. Со рака си ја смири. Еве читам не се казнети и Роналдо и Руни за тоа што ги тужеа. Како и само КАКО РУни не е казнет за тоа со Алборг?
Јас сум пострастен навивач од сите дечиња тука(секоја чест за исклучоците како Апокалипто, Манс, Invisible или како и да беше, Хулиган, Чомбе и уште двајца највеќе) ама одсекогаш сум бил реален и сум гледал така на работите. Вие во мозочето си внесуете дека Манчестер стално е оштетен бидејќи другарчињата најверојатно многу ве заебаваат кога ке киксне Јунајтед. Нема друго. Не ми се влегуе на фан клубов да читам од вас. Дискусија нема никако, сите Роналдо најјак, сите го мразат оти е најдобар, баба му на Роналдо била најдобра сите нејзе ја мразеле. Па у курац више се наапав.

Поздрав и до тебе и друг пат не се наапувај толку нема потреба.. јесте да 70% од фановите тука го зборуваат само Роналдо..знам дека тоа е претерено но што да се прави со тоа...лани и сите до еден да го зборуваа немаше ништо да му замериме ни јас ниту па ти..меѓутоа оваа сезона не е на тоа ниво...знаеме сите дека се труди да го постигне најдобро,но се труди и тевез и евра и видич и сите до еден..не за џабе се во Јунајтед!Во право си со тоа,но мојата забелешка за твојот пост е колку ти се осеќаш најголем фан на Јунајтед толку јас и некој трет и четврт од форумот...затоа друг пат не ги преувеличувај толку работите,тука сме за да дискутираме,да се дружиме и да ги славиме заедно победите и трофеите на Јунајтед,а не да се критикуваме едни со други.Ајмо поздрав до сите фанови и да се вратиме со торфеј од Азија!!!

se soglasuvam so tebe

Во право си е Дено.Тоа што ни одговара никако да го признаеме.Морае да бидеме конструктивни и реални.Роналдо прикажува добри партии,ама ни 10% не е како што беше лани.Имаме игра,ама немаме реализација.Најголем проблем годинава е тоа.Само вртиме околу голот,ама го нема тој последен допир кој треба да ја вметне топката во мрежата.Годинава единствена светла точка ни е само Рафаел...

ЕДИТ:ако може некој да ми најде една слика од Кристијано Роналдо облечен како Дедо Мраз...Ако може и од други играчи од Манчестер ама во дедомразовци облечени...

ЕДИТ:ако може некој да ми најде една слика од Кристијано Роналдо облечен како Дедо Мраз...Ако може и од други играчи од Манчестер ама во дедомразовци облечени...
Eve edna...
2gvlke8.jpg

А други што маваат, тепаат и слично не ги казнуваат...:toe:
Cristiano Ronaldo Could Face Ban Over Tottenham Kicking
Само читам ова www.goal.com\...
Доволно.
ВДС - Неможев да ја одбијам понудата.

Edwin van der Sar admits he hardly had to think twice before deciding to extend his United contract by a further year.:zver:

Еве неколку новости
извинете за дабл пост

Ronaldo is 2008 World Soccer player of the year

World Player of the Year
% of votes
1 Cristiano Ronaldo
(Man Utd & Portugal) 48.4
2 Lionel Messi
(Barcelona & Argentina) 15.1
3 Fernando Torres
(Liverpool & Spain) 13.6
World Team of the Year
1 Spain 41.1
2 Man United 29.2
3 Zenit 9.1
World Manager of the Year
1 Alex Ferguson
(Manchester United) 37.8
2 Luis Aragones
(Spain) 28.8
3 Dick Advocaat
(Zenit St Petersburg) 17.1
Young Player of the Year
1 Lionel Messi
(Barcelona & Argentina) 44.2
2 Sergio Aguero
(Atletico & Argentina) 20.1
3 Karim Benzema
(Lyon & France) 10.2

Ronaldo is the first United player to win the individual prize, while last year’s winner, Kaka, did not even make the top 10.
Instead, five of the top 10 places are taken by members of Spain’s victorious team at Euro 2008 – Torres, captain Iker Casillas, David Villa, Xavi and Marcos Senna.

Alex Ferguson won the Manager of the Year award for a record fourth time, a clear winner ahead of Spain’s Luis Aragones and Zenit’s Dick Advocaat.
Извор

Честито нека му е ако е вистина ова.
И неколку слики од Пристигнувањето во Јапонија

CF4kS_Yj1D_-7MbCJuzP5gWwu9sVRJMd

O_ssDdV_4z-wctMwR31evagBv0zQ-OIh
ZRpLOa3H4T-W4_dXsBRsyipNOglnGbt_
PDZE4OqrxT9kSurdsPGFf-6idGEThssJ
LFzvsvt77D9Ak7T3PS--tO9EOPcE8m5d
QsORwbcQ4j_EzEUAXv9gjZ0oXJxXTEA_
glEJ57Ud6T_8XSnXiCu0rkxcXsoyLm4J

http://www.monitor.co.ug/artman/pub...8_World_Soccer_player_of_the_year_76768.shtml

Да се вратам на голот на Роналдо. Некои од вас велат дека голот бил регуларен, ама грешка сте. Да бидеме реални, ако Роналдо не ја чепна топката со рака, топката немаше лесно да стигне во неговите нозе, тој со помош на раката си ја смири и ја ПУКНА !:vozbud:
На прв поглед и јас помислив дека голот е регуларен, ама го гледав уште неколку пати.. Луѓе бидете малку реални ! :pipi::smir:

еве една информација каде ќе може да се гледаат натпреварите од јапонија, ОБН ќе вршат дирекни преноси
Во четврток 18.12 во 11:30 Манчестер Јунајтед - Гамба Осака
И најверојатно(мислам секако за тоа и се таму) недела 21.12 финалето во 11:30

еве една информација каде ќе може да се гледаат натпреварите од јапонија, ОБН ќе вршат дирекни преноси
Во четврток 18.12 во 11:30 Манчестер Јунајтед - Гамба Осака
И најверојатно(мислам секако за тоа и се таму) недела 21.12 финалето во 11:30

Јес оф корс. :vozbud:
Изгледа во четврток први час ќе го пропуштам :) :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom