Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Нема проблем. ќе им го шитнеме:pos2::pos2::pos2:Хофенхајм се интересирале за Тевез,како замена за Ибишевич![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема проблем. ќе им го шитнеме:pos2::pos2::pos2:Хофенхајм се интересирале за Тевез,како замена за Ибишевич![]()
Нема проблем. ќе им го шитнеме:pos2::pos2::pos2:
Не е сопственост на Манчестер али сепак нема шанса да дојде. Не е до парите ама Тевез сигурно не би идел во Хоффенхајм. Можеби за 2-3 години.
Јас мислам дека никогаш не би отишол таму. Мислам дека ќе продолжи во Јунајтед уште некоја година па ќе оди да ја заврши кариерата ви Аргентина:helou:Не е сопственост на Манчестер али сепак нема шанса да дојде. Не е до парите ама Тевез сигурно не би идел во Хоффенхајм. Можеби за 2-3 години.
Mnogu povredi ama mislam deka ke izdrzime. mislam deka vo vtornik nema da imame problemi so WBA. ke im dademe po tikva 3 komada![]()
....така да и покрај повредите ќе имаме силен и мотивиран состав кој е тотално Способен да го победи СЕКОЈ противник на Јунајтед !!
Добар муабет друже :wink:
Ама со ова не се согласувам :
Ама Ливерпул, Арсенал и Челзи не...збориме за состав со присобрани деца од резерви како и клупогрејачите...колку и да се мотивирани, не се првотимци а и Ферги не игра ротација па да се знаат толку добро меѓу себе, ама како и да е, кога играш за Јунајтед, се освен победа е неуспех!
Long Live United
Ke igrame protiv Derby ili N. Forres vo slednoto kolo od FA kupot.
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6625860
И нас еднаш да ни се насмее среќата. Секоја година нас ни се паѓаат од прво до последно коло премиерлигаши, а на другите им се паѓаат клубови од трета лига. Сега малку полесна задача и за нас:smir:Конечно да не се паднеме со Премиер лигаш...
И нас еднаш да ни се насмее среќата. Секоја година нас ни се паѓаат од прво до последно коло премиерлигаши, а на другите им се паѓаат клубови од трета лига. Сега малку полесна задача и за нас:smir:
Знам, тоа цело време Ферги го потенцира така да мислам дека кога се работи за Јунајтед, никогаш нема опуштање:helou:Но само да нема опуштања оти тие клубови знаат да изненадат:smir: