Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Револтиран од ракометот, разочаран од коментарите на "стручњаците", изјави по портали, и снимките со кој се потврдува голот на Кире... Денес решив да не гледам ништо живо повеќе, но се предомислив и ги изгледав последните 5 и нешто минути до крај...

Прво полувреме сме губеле 49-63, во второ полувреме сме ги стопиле Спарси, ретко виден пресврт, на крај резултатот 120-98 :D

Денес, својот кам-бек го имаше Мај Милер и тоа фантастичен, 6 од 6 за три или вкупно 18 поени :icon_mrgr:, ЛеБрон постигна 33 поени, 10 асистенции и 5 скока, Бош 30 поени, 8 скока и 5 асистенции... Вејд денеска не настапил...

Шутерски сме биле ептен расположени, сме постигнале дури 16 тројки од 26 обида (61,5%) и дури 58,2% шут од поле :)

Денес сите играчи добиле минутажа, додека Вејд не настапил...

Ја прекинавме серијата од три порази по ред, почнуваме нова серија, но со победи... Let's go Heat :cool:

Комплетна статистика...

Miami Heat 120 - San Antonio Spurs 98. Leaders - LeBron James 33 points, 10 assists and 5 rebounds. Chris Bosh 30 points, 8 rebounds, 5 assists and 4 steals. Mike Miller 18 points (6-6 on 3pt FG's). Mario Chalmers 13 points and 4 assists. Norris Cole 8 points. Joel Anthony 6 points and 4 rebounds.

Ле Брон и Бош се распукале, тоа е добро.
Ја започнуваме победничката серија. Let's go HEAT !

Се враќаме на старите патеки па мислам редно беше после оние три пораза по ред добро ми дојде оваа победа, барем засега само тие ми победија :) малку радост и за мене :vozbud:.

Во првите 2/4 не им идеше баш на Мајами, а и ЛБ слабо ризикуваше ама во последните 2/4 се здиве најпрвин ЛБ кој постигна во 3/4 од 39 коша точно 19, а во последна се распука Мајк Миллер со 3те ваш ми направи мерак конечно нека му тргне веќе и од него да се има помош кога е густо!!! Let's Go Heat!!!

Победа над ЛАЛ на домапен терен со 98-87 :D
Цел натпревар имавме контрола на резултатот, водевме константно, на моменти и со 20 разлика, на крај сега, Коби погоди "некоја тројка" и тој Марфи (4-4 од поле), па ја намалија разликата...

Кај Мајами, ЛеБрон најефикасен со 31 поен, 8 скока и 8 асистенции, Бош 15 поени и 8 скока и Батие со 11 поени и 6 скока...

Во последната четвртина, ЛеБрон му залепи атрактивна банана на Бајнам, овој му врати сега при крајот, а и Коби "попи" една од Батие :D

Втор врзан натпревар во серија, со победа... Серијата нема да биде прекината во поскоро време :D

Комплетна статистика...

The HEAT win!

Miami Heat 98 -Los Angeles Lakers 87. Leaders - LeBron James 31 points, 8 assists, 8 rebounds, 4 steals and 3 blocks. Chris Bosh 15 points and 8 rebounds. Shane Battier 11 points and 6 rebounds. Mario Chalmers 10 points and 6 assists. Udonis Haslem 8 points and 8 rebounds. Joel Anthony 7 points and 7 rebounds. Eddy Curry 6 points and 3 rebounds.

Колку само подобар и поагресивен е Џејмс, Вејд ко ќе не игра

Ме потсеќа на Кливлендскиот Леброн

king-james.jpg

Не го гледав мечот, заборавив, цел ден сум пореметен :)

Победа над Филаделфија со 113-92, повторно убедлива победа, трета по серијата лоши резултати :)

Комплетна статистика...

The HEAT win!

Miami Heat 113 - Philadelphia 76ers 92. Leaders - Chris Bosh 30 points, 7 rebounds and 5 assists. LeBron James 28 points, 9 rebounds, 5 assists, 4 steals and 3 blocks. Mario Chalmers 11 points and 8 assists. Joel Anthony 9 points and 9 rebounds. Mike Miller 8 points and 6 rebounds. Shane Battier 7 points. Norris Cole 7 points. Udonis Haslem 8 points and 10 rebounds.

И јас не гледав, цел ден ни се преврти, ај со среќа нека само нека продолжат така.

Пораз од Милвоки на домашен терен, 82-91 o_O
Премногу промашени шутеви, слаба реализација од поле (37%), шутот за три катастрофален (25%), три тројки од 12 обиди :eek:

Џејмс и Бош немаа никаква подршка денеска од соиграчите, само Чалмерс беше на ниво на задачата, другите катастрофа, не иде тоа така, не треба да се чека само од овие двајца (кога Вејд е отсутен)...

11-5, било што било, идеме до победа во следниот натпревар...

Комплетна статистика...

Game Final:
Miami Heat 82 -Milwaukee Bucks 91. Leaders - LeBron James 28 points, 13 rebounds and 5 assists. Chris Bosh 23 points and 6 rebounds. Mario Chalmers 12 points. James Jones 6 points and 3 rebounds. Joel Anthony 7 rebounds.

Срамота од најслабиот тим да изгубиме...има некои работи и не функционираат како што треба, ма да ова системот ја ебе цела работа, 4 утакмици по ред.:confused:

тоа е, пад на концентрација и почнуваат и нервози и технички и се низбрдо, клучни чисти шутеви за три се промашуваат, во одбрана една од послабите партии, центар нема тотално безкорисни сите, Кол и Милер тотален фејл беа, ЛеБрон на крајот сакаше да ја решава ама веќе беше доцна

Чикаго си гази и без Роуз и Ноа и не верувам на крај во прво место но помалку битно, Вејд да се врати па друга приказна ќе биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom