Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
јас лично мислам дека барем 60 посто за успехот на Џонс е подршката од Вејд.Останатото е среќа, способност и момент
Нејќам пак да се расправам со тебе затоа не реплицирај со вакви постови,убаво пишав дека имаше од Вејд подршка и ништо друго!Знам дека ти е омилен ЛБ и немам ништо против тебе бидејки секој си има свој миленик,али со ваков пост сам си докажуваш дека имаш комплекси секогаш кога ке го спомнам Вејд! Ти повторувам,пишав само дека имал подршка од Вејд(камерите многу јасно прикажуваа) а ти одма извади некој сосема друг муабет!

Нејќам пак да се расправам со тебе затоа не реплицирај со вакви постови,убаво пишав дека имаше од Вејд подршка и ништо друго!Знам дека ти е омилен ЛБ и немам ништо против тебе бидејки секој си има свој миленик,али со ваков пост сам си докажуваш дека имаш комплекси секогаш кога ке го спомнам Вејд! Ти повторувам,пишав само дека имал подршка од Вејд(камерите многу јасно прикажуваа) а ти одма извади некој сосема друг муабет!

Добро јас ... А другите ???

До Вејд седеше Гарнет и тој даваше подршка за Ален и Пирс.И ти констатираш фактички дека Вејд го победи Гарнет а не Џонс , Пирс и Ален

Комплекси на Вејд и на тебе немам никакви.Игра за тимот кој сакам сезонава да земе титула и готово ...

Пошто заедно одиме кон титула ја сакав да ти ги отворам очињата за да не те зафркаваат останатите момци ама ти очигледно сакаш да бидиш за потсмев.Па со среќа

Добро јас ... А другите ???

До Вејд седеше Гарнет и тој даваше подршка за Ален и Пирс.И ти констатираш фактички дека Вејд го победи Гарнет а не Џонс , Пирс и Ален

Комплекси на Вејд и на тебе немам никакви.Игра за тимот кој сакам сезонава да земе титула и готово ...

Пошто заедно одиме кон титула ја сакав да ти ги отворам очињата за да не те зафркаваат останатите момци ама ти очигледно сакаш да бидиш за потсмев.Па со среќа
Што зборуваш бе од кај го извади тоа дека сум сакал да го направам кујзнае што Вејд со таа подршка за разлика од Гарнет,ова ти беше најглупавто твое мислење на форумов! Само пишав дека Вејд му дава подркшка на неговиот соиграч и толку,ти си ги изврте работите не јас! Не се бламирај со вакви постови,знаеш дека избега од контекст па сеа сакаш да се исправиш а посебно коа ја пиша првата реченица " добро јас а другите " Само фановите на ЛБ можат ваква глупост да пишат,заради ваквите како вас нејќев ЛБ да дојде во Мајами зш ке го правите крал а уствари крал во Мајами никад нема да биде верувај! Едно ке ти кажам,сега да се повреди Вејд и да не игра до крај а ЛБ да му донесе титула на Мајами и веднаш после тоа да прашаат фан на Мајами кој е кралот таму ке ти каже ВЕЈД!:toe: ЖАЛНО(за тебе)АМА ВИСТИНИТО:toe:

Што зборуваш бе од кај го извади тоа дека сум сакал да го направам кујзнае што Вејд со таа подршка за разлика од Гарнет,ова ти беше најглупавто твое мислење на форумов! Само пишав дека Вејд му дава подркшка на неговиот соиграч и толку,ти си ги изврте работите не јас! Не се бламирај со вакви постови,знаеш дека избега од контекст па сеа сакаш да се исправиш а посебно коа ја пиша првата реченица " добро јас а другите " Само фановите на ЛБ можат ваква глупост да пишат,заради ваквите како вас нејќев ЛБ да дојде во Мајами зш ке го правите крал а уствари крал во Мајами никад нема да биде верувај! Едно ке ти кажам,сега да се повреди Вејд и да не игра до крај а ЛБ да му донесе титула на Мајами и веднаш после тоа да прашаат фан на Мајами кој е кралот таму ке ти каже ВЕЈД!:toe: ЖАЛНО(за тебе)АМА ВИСТИНИТО:toe:

Добро :pos2:

Администраторите одлучиле да вметнат да се промени името на секој шест месеци баш поради kire inter... дечкото со нивните постови ги оставал без зборови и сега јавно се замолува да го смени никот во Смешко, Мр. Бин, Џим Кери, Кловн :pos::pos:

Администраторите одлучиле да вметнат да се промени името на секој шест месеци баш поради kire inter... дечкото со нивните постови ги оставал без зборови и сега јавно се замолува да го смени никот во Смешко, Мр. Бин, Џим Кери, Кловн :pos::pos:
Те чекав и тебе,знаев дека и ти нема да останеш без коментар! Може за тебе сум смешко и за другите фанови на ЛБ,али факт е дека не ви одговара вистината која ја зборам! На таков пост во кој сум пишал дека Џонс имал само подршка од Вејд и ништо повеќе вие правите некој сосема ваш муабет како ви одговара,заради вас почнавме да се провоцираме околу Вејд и Џејмс али колку и да се надевате крал во Мајами ке остане ВЕЈД!

--- надополнето ---

Вејд се здоби со мала повреда при еден скок со Дерон Вилјамс,според последните информаци не се рабиоти за серизона повреда и би требало да се врати веќе на наредниот натпревар на Мајами!

Kire inter не го отекувај со тоа Вејд е крал во Мајами,зошто не ти држи вода.Јас Вејд го сакам и го ценам можеби исто колку и Леброн(двајца најомилени ми се) но знаеме Мајами каков беше последните години,меѓу најслабите во цела лига.Знаеме дека навивачите си го сакаат Вејд повеќе но Леброн тука дојде да освои титула и да му помогне на тимот а не да се здобие со титулата КРАЛ.Бидејќи тој е веќе КРАЛ во НБА,не му треба тоа во Мајами.Разбра?ај сега замолчи.

Мајами - Сакраменто 117 - 97 ! Очекувана лесна победа на Мајами,Џејмс 31п (8 скок и 3 асс) ,Вејд 23п (8 скок и 7 асс), Бош 22п !

Чикаго - Мајами 93 - 89 ! Неизвесно беше до самиот крај,во последните напади Чикаго беше прецизен додека Џејмс и Вејд во последните 2 напада промашија за три поени! Најефикасен Вејд со 34 поени,Џејмс постигна 29,иначе вината за поразот ке се бара во Бош кој имаше очаен шут 1/18 :kesa:! Следна утакмица вечер дома против Вашингтон кои во гости имаат 1 од 27,очекувам лесна победа со најмалце 20 разлика!

Ништо страшно едвај не победија а знаеме колку е јак дома Чикаго,следна ги декласираме овие.

Да прашам ваке ка неинформиран, со ЛБ се мисли на Лери Бирд, или сте го зеле Лери Браун за тренер ? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom