Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто се карате околу Ле Брон и Вејд,кога Илгаускас и двајцата ги шија :icon_lol:

Иначе денес играме со Никс,ќе биде многу интересна утакмица,очекувам победа. :smir:

е многу очекуваш хахахахахах GO KNICKS

^Златко ја гледаше ли утакмицата ??? Како изиграа нашиве,дали до толку беа катастрофални или ?? :smir:

При резултат 86 - 87 на 6 секунди до крај Леброн иде во напад и Стадемаер му прави блокада,потоа они даваат две слободни (86-89) и на 3 секунди до крај имаме последен напад во кој Леброн промашува 3 ка! Немам коментар на ова,следен натпревар играме дури во четврток навечер дома против Орландо!

Ај нека ни е честит нов играч Мајк Биби!

Ќе видиш дали го држат или не... еден од поомилените играчи ми е (од постарите уште од времето на Дивац, Стојаковиќ, Кристи, Вебер и другарите кој играа за Кингси), одлично засилување :)

Иначе, во некаква си трампа или како слободен агент доаѓа у Мајами? Пошто не најдов по нет, поточно на www.nba.com?

Ќе видиш дали го држат или не... еден од поомилените играчи ми е (од постарите уште од времето на Дивац, Стојаковиќ, Кристи, Вебер и другарите кој играа за Кингси), одлично засилување :)

Иначе, во некаква си трампа или како слободен агент доаѓа у Мајами? Пошто не најдов по нет, поточно на www.nba.com?
Мислам дека прочитав негде дека како слободен доаѓа, изгледа си го откупил договорот од Вашингтон.

Некој линк за Мајк Биби дека потпишал кај нас ? :)

Нема потпишано. Му треба уште 1 ден за да му се исчисти договорот по откупувањето. Како слободен агент иде.

The Miami HEAT announced today that they have signed free agent guard Mike Bibby. "We want to welcome Mike Bibby as we continue to move into the direction of our championship dreams," said HEAT President Pat Riley :)

Вечер со Орландо,ќе мора да се гледа. Одиме на победа ! :)

Да, да мора да се гледа овој натпревар.Се надевам дека и Биби ке игра :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom