Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да не викате дека пишувам само кога Вејд е феноменален па затоа ке пишам и сега кога изигра најслаба утакмица,не му бил денот очигледно! Гледам за 3 ка имал 5 обиди а ни еднаш не погодил,исто и Џејмс имал 5 обиди за 3 ка и он ни еднаш не погодил но затоа за 2 поени бил солиден и доста кошеви дал од слободни! Не мислам веќе да се карам тука за тоа дали Вејд или Леброн е подобар,секој си има свое мислење и свој миленик но на крај се надевам дека Мајами сепак ке освојат,али ке треба уште многу напор до тоа!

резерва за таа позиција е Илгаускас, но стар е веќе тој, а и се повредува почесто

Па одлични удвојувања имаат литванецот и Џејмс а и доста прецизен е, мене ми е посигурен од Ентони во нападот, ама во одбрана е бетер од Бош, многу е спор. На таа позиција фали Хауард па после ни Чак Норис нема да не тепа. :icon_mrgr

А што велите Џејмс и Вејд да не играат заедно туку например секој да си ги има своите шест кралски минути од четвртина па што знаат и умеат нека покажат без гушеше од другиот? Мислам дека ќе биде доста поефикасно.

Па одлични удвојувања имаат литванецот и Џејмс а и доста прецизен е, мене ми е посигурен од Ентони во нападот, ама во одбрана е бетер од Бош, многу е спор. На таа позиција фали Хауард па после ни Чак Норис нема да не тепа. :icon_mrgr

А што велите Џејмс и Вејд да не играат заедно туку например секој да си ги има своите шест кралски минути од четвртина па што знаат и умеат нека покажат без гушеше од другиот? Мислам дека ќе биде доста поефикасно.

Хаха секој да си ги има кралските минути?Како тоа?Би играле по 24 минути... Летово и двајцата имаа избор ... Дали сакат да печатат статистика или сакаат титули.Ако го сакаа првото ќе си останеа како што беа и ќе чекаа солиден тим, веќе кога се одлучија да се споат тогаш треба да разберат дека 10 поени разлика од ланските 30 и овогодишните 20 се неминовни.

МАЈАМИ - Торонто 109 - 100 ! Очекувана победа на Мајами,најефикасен беше Вејд со 31 поен додека Леброн имаше 23 поени и многу слаб просек бидејки од 21 обид за 2 поени даде само 8 коша ! Реков и претходно,Леброн мора да го подобри шутот од поле ако сака Мајами да биде конкурентен за трофејот, не дека сакам да го одбранам Вејд али од 10 утакмици Вејд има далеку пореализирани поени од игра за разлика од Леброн,само минатата утакмица потфрли Вејд постигнувајки скромни 8 поени али еве го повторно сега му тргна со шут од поле 11 од 16 за 2 поени !

хахаха... се караат за нивни играчи бе?!
ајде да ви помогнам и јас... Коби е Коби а вие склопувајте се како знаете, ама очигледно не се за да играат Вејд и Џејмс, кој од нив земе топка тој тргнува кон кошот, а тука највеќе губи Бош(ако му долета некако топка ок е ако не тешко)...
сепак е почеток не се нервирајте, ама сеуште не ми е јасно кога ќе почнат ТИМСКИ да играат...
ај да не речам за пример од ЛА, земете баш од Бостон :)

Мајами - Феникс 123 - 96 ! Најефикасен за првпат беше Крис Бош со 35 поени,Леброн постигна 20 додека Вејд 17 поени! Ваков Мајми сакам да гледам каде сите постигнуваат поени, само вака да се продолжи!

Мајами - Шарлот 95 - 87 !!! Очекувана победа на Мајами,но очекував со поголема разлика да ги добиеме ! Џејмс најефикасен со 32 поени додека Вејд повторно изигра слаб натпревар со 11 поени!

Мемфис - Мајами 87 - 85 ! Нов пораз на Мајами каде не играше Двејн Вејд,највероватно поради некаква повреда! Ова му беше шансата на Џејмс да ја земе улогата во свои раце но сиротитиот се уште е лоша форма!

Копиљ знаеме дека ќе му се натртиш на Вејд(Wade-Uade:pos2:), ама претерано веќе сереш и не се трпиш. Се виде кој дае во последниве 2, 3 натпревара повеќе дали Вејб или ЛеБрон:wink:

Копиљ знаеме дека ќе му се натртиш на Вејд(Wade-Uade:pos2:), ама претерано веќе сереш и не се трпиш. Се виде кој дае во последниве 2, 3 натпревара повеќе дали Вејб или ЛеБрон:wink:
Што не се виде ноќеска кога му го немаше Вејд,не мислам да се распаравм се гледа дека Џејмс е во слаба форма!

Што не се виде ноќеска кога му го немаше Вејд,не мислам да се распаравм се гледа дека Џејмс е во слаба форма!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Се гледа дека не ги гледаш натпреварите, туку само резултатите :pos2::pos2::pos2::pos2:

Каква катастрофа се случи синојќа бе:kesa: 77-93 на домашен терен против Индијана:kesa:
Од големата тројка ЛеБрон 25 поени, Бош 21, а јадниот Вејд(на Кире ѕверот) само 3 поена, па овој берет од мене бил бе:pos2:

Samo vidi kolku kosa dala klupata na Majami i se ke ti bide jasno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom