Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Фина утакмица... Се некако ми оди дека годинава ќе прекршат некое правило и ќе има двајца МВП иа

Не ме бендиса ситуацијата на крајот од полувремето кога тренерот го вади Џејмс за клучниот напад овој прави гримаса.Прекин немаше па Споелстра побара тајмаут 20 сек само за да влезе Џејмс.Така НЕ.Или нека не го вади воопште или веќе ако има свој став нека го држи до крај.Реално правено муабет титулата оваа година независи од никој тим него од разбирањето помеѓу двајцава.Ако се разберат квалитетно тогаш е достижна титулата

Кралот е секогаш тука кога е највеќе потребен... :)

Епа крајно време беше да изгубиме,имавме 13 победи по ред што е за респект! Најефикасен на утакмицата беше Вејд со 31 поен,вечерва играме со Денвер на гости и очекувам победа!

Изгубија што изгубија но добро е што повредите на Вејд и Џејмс не се посериозни, изгледаше доста гадно на прв поглед посебно лошото стапнување на Џејмс. Ова е само вториот пораз во 23 натпревара. Инаку многу лошо играат останативе, Џонс се почесто и почесто утнува тројки, а претходнава играа како да немаат центар. За Денвер ќе игра Ентони така да нема да биде лесно.

Jбг,две утакмици сме изгубиле... Од Денвер со голема разлика,но се надевам дека брзо ќе се вратиме на победничката серија...
Баш сега видов за поразите од Денвер и Клиперс (неколку дена компјутерот не ми беше дома па не бев во тек со времето)
Иначе изигравме добар меч со Портланд,Ле Брон му ја заврши со тројче на крајот :)

^
Најверојатно.....
Moжниот состав за со Чикаго Булс :
LEBRON JAMES
CHRIS BOSH
ZYDRUNAS ILGAUSKAS
DWYANE WADE
CARLOS ARROYO

Ќе биде тежок дуел,но мора да го добиеме.

Со или без Леброн вечерва мора да победиме.Имаме два порази по ред и мораме да ја прекинеме оваа серија.Ке има директен пренос на Спортклуб кој фајка може да гледа :)

^ Колку што можев да видам ќе ја пренесуваат и на МТВ.

Се надевам дека Мајами ќе биде комплетен бидејќи ми се гледа интересен натпревар, полн со атрактивни потези а не како вчерашниот помеѓу Сан Антонио и Далас. И бидејќи не сум фан на ниту еден од двата клуба ќе кажам нека победи подобриот :)

Лошо го почнавме натпреварот, губевме и со 13 разлика но врзаните тројки на Хаус пред се, заедно со Милер и Вејд направија пресврт и водиме на полувреме 5 разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom