Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Мајами - Милвоки 101 - 89 ! Интересно беше што во 2/4 и 3/4 Милвоки водеше и тешко му идеше на Мајами,но во 4/4 се разигра Вејд и ги добија со 29 - 18! Најефикасен се знае Вејд со 34 поени кој е во одлична форма на последните 7-8 натпревари,следни пациенти повторно ке ни бидат Милвоки бидејки со нив играме следна утакмица во петок!

Ај нека му е честито на другарчето ,да го пофалам фати 17.000 денари ,Мајами ја чекаше дека ке тепа со 10+ разлика :)

Ни тргна со победиве,Вејд како и секогаш партал праи,очекувам вака до крај. :wink:

Мајами - Милвоки 101 - 89 ! Интересно беше што во 2/4 и 3/4 Милвоки водеше и тешко му идеше на Мајами,но во 4/4 се разигра Вејд и ги добија со 29 - 18! Најефикасен се знае Вејд со 34 поени кој е во одлична форма на последните 7-8 натпревари,следни пациенти повторно ке ни бидат Милвоки бидејки со нив играме следна утакмица во петок!

Абе нели до плеј-оф нема пишување? Договор си е договор !!!

Иначе Вејд не се разиграл, туку Џејмс го разигруваше, овој само ги ставаше во кош... погледни ги асистенциите на Џејмс во последната четвртина, исто колку и во претходните три, јас ти викам ти немаш појма... и дај веќе придржувај се на договорот ! :helou:

Интерашу нели рече нема да пишуваш???:tv:
Знам каков беше договорот али Вејд се врати во форма,во последните 7-8 утакмици 95 посто дава над 30 поени и затоа се поништува договорот! Благодарение на Вејд се вратив на овој под форум,заради него паузирав месец бидејки тогаш не ги погодив моите очекувања али еве го сега прави лом и немате никакво право да зборите против мене !

--- надополнето ---

Абе нели до плеј-оф нема пишување? Договор си е договор !!!

Иначе Вејд не се разиграл, туку Џејмс го разигруваше, овој само ги ставаше во кош... погледни ги асистенциите на Џејмс во последната четвртина, исто колку и во претходните три, јас ти викам ти немаш појма... и дај веќе придржувај се на договорот ! :helou:
Еј ти најде да ми кажуваш дека немам појма:tv:,не се пали толку на Леброн бидејки ти кажувам дека Вејд е звездата во Мајами а не твојот играч!

Кире немој да го тупиш многу да не бидам лош:nenene: Убаво ти кажа членот чим си кажал дека нема да пишуваш до плејоф, тогаш одржи го договорот, остани на збор како човек ебаго. Мене не ми смета што пишуваш само чим си кажал си требал така и да направиш:toe:

Кирца е феномен затоа дозволен му е пристап сегде:)

Вака сеа,во врска со договорот си стоев на него еден месец додека Вејд не се врати сега во форма и затоа се враќам со постови тука! Иначе Mile Red Devil i Vamos Real немате никакво право да кажувате јас дали да стојам на договорот или не,бидејки вие дојдовте на овој фан клуб само заради Леброн Џејмс! Додека јас, Спасев и D - WADE сме фанови уште од дамна и само нив ги почитувам како фанови на Мајами,еве сега гледам и Василмкд доста пишува за Мајами и по постовите гледам дека Вејд му е омилен за разлика од Леброн а вас двајца што ве набројав не ме интерсира што пишувате за мене и ако ви сметам идете си од овој фан клуб зш не ми треба навивачи на Леброн:salut:

Вечерва повторно со Милвоки,очекувам победа и да тераме така до крај.... :)

Двајцава повторно ќе блескаат вечер :)
29289_1271804967788_1609812002_704178_4906591_n.jpg

Вака сеа,во врска со договорот си стоев на него еден месец додека Вејд не се врати сега во форма и затоа се враќам со постови тука! Иначе Mile Red Devil i Vamos Real немате никакво право да кажувате јас дали да стојам на договорот или не,бидејки вие дојдовте на овој фан клуб само заради Леброн Џејмс! Додека јас, Спасев и D - WADE сме фанови уште од дамна и само нив ги почитувам како фанови на Мајами,еве сега гледам и Василмкд доста пишува за Мајами и по постовите гледам дека Вејд му е омилен за разлика од Леброн а вас двајца што ве набројав не ме интерсира што пишувате за мене и ако ви сметам идете си од овој фан клуб зш не ми треба навивачи на Леброн:salut:

Копуче, договорот не беше до кога Вејд ќе се врати во форма, туку до плеј-офот и никој тебе не те тепаше по уши ти сам да изјавуваш и сам да си поставуваш услови... како што има договори односно кладби за аватари, потписи и слично има и вакви и како што сите ги почитуваат, ќе ги почитуваш и ти... И ти мало дебилче, немој да кажуваш кој за кој да навива и кој за кој да пишува, бидејќи јас гледам кошарка уште кога ти си бил во јајцата на татко ти и боле ќе било да те е издркал во шољата :helou:

Копуче, договорот не беше до кога Вејд ќе се врати во форма, туку до плеј-офот и никој тебе не те тепаше по уши ти сам да изјавуваш и сам да си поставуваш услови... како што има договори односно кладби за аватари, потписи и слично има и вакви и како што сите ги почитуваат, ќе ги почитуваш и ти... И ти мало дебилче, немој да кажуваш кој за кој да навива и кој за кој да пишува, бидејќи јас гледам кошарка уште кога ти си бил во јајцата на татко ти и боле ќе било да те е издркал во шољата :helou:
И после ваквов пост сакаш да стојам на договорот,гледам колку се изразуваш пристојно - копуче,дебилче,јајцата,шољата :aplauz:! Неможам да ти да кажам ја дали да пишуваш тука или не бидејки тоа е твое право али можам да ти кажам дека ке ги трпиш сите мои постови што ке ги пишам и можеш само ова да го правиш:pusk:!

Една од најчудните утакмици што ги имам следено...
Најслабата утакмица на триото до сега која имаа среќа да ја добијат.Чудни судииски одлуки.Преку продолжение до самиот крај ...

Се виде сезонава дека на почетокот недостигаше соработка и уиграност.Подготвителниот период не е мерило.Тогаш се избегнуваат повреди не се игра со полна пареа уште помалку минутажа на ѕвездите.Згора на се Вејд и испушти неколку подготвителни така да поразите на почетокот мислам дека беа донекаде очекувани.Напад на рекордот на Чикаго здравје одгодина

Ајде пишете нешто за кошарка доста со карање.Го гледате момчето дека освен Вејд друг не познава и остајте го нека се радува.Не ја полнете темава со безвезални постови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom