Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Леброн од денес е слободен играч еве му шанса да заигра со Коби а и шанса да потпишат Лејкерси одличен играч и да атакуваат на титула .

KILL-IT-WITH-FIRE-FUNNY-FORUM-PICS.jpg

Поо шо толку го мразите ? И јас сум за лејкерси ама пак морам да признаам дека во моментов е најдобар играч во НБА , бтв се имам кладено со двајца другари дека годинава или Леброј или Мело потпишува за Лејкерс .

да не го добиеше Коби договорот што го доби, може ќе се надевав на нешто спектакуларно, пошо има топ слободни агенти...вака, се надевам ќе драфтаат ко шо треба и ќе успеат да донесат некој од слободниве

би бил задоволен со Лавот и солиден плеј, пошо ко шо сеа врие у лигава од плејови, никад претходно, а ЛА се очајни на таа позиција веќе некое време

Да прашам јас драфтот како паѓа дали вечер или утревечер и од колку часот? Мислам дека е од 1 по полноќ по наше време ама пак да се осигурам. И дали ќе го даваат некаде на ТВ или пак по стримови ?

Да прашам јас драфтот како паѓа дали вечер или утревечер и од колку часот? Мислам дека е од 1 по полноќ по наше време ама пак да се осигурам. И дали ќе го даваат некаде на ТВ или пак по стримови ?

У 1 саат, ЕСПН пренесува, така да стримови.

Иначе, само ја ли сакам ЛеКвин да дое? :D

Од друга страна сакам ова со драфтов да им испадне срање, оти го прекурчија со хајпањето. Едино нејќам пошто ЛАЛ има висок пик. А сигурен сум и дека утре мистер Купчак ќе сврзе некој луд потег (ако не утре, однак после тоа гарант).

Лејкерс неможат директно да го трејдаат пикот, така да ако се договорат за трејд ќе биде пикање за друг тим и после драфтот трејд :)
Ако се оствари нешто како МКВ+Јанг за Неш и 7 пик супер, ако не нека си земат некој од Рендл или Смарт и терај, мислам дека и 2цата ќе бидат добри играчи. Ембид тешко да падне до 7, Егзум исто, Вонлех многу мали шанси, па ако треба да бирам меѓу Смарт, Рендл, Гордон или некој друг би го земал Рендл, од причина што ме посеќа на З-Бо + сака да игра за Лејкерс. И смарт не би бил лош ама некако не ми праи мерак, додека Гордон колку и да е добар дефанзивно со самото тоа што има 40% шут од слободно не би сакал да се земе :)

Не во еден туку во два, извесно. ;)

Нели е у 7.00 ЕТ, тоа ќе е шест саати после нас, значи тука у 1 по полноќ? Небитно тоест, саат време не прави разлика. :D

Епа во тој случај ако беше во 1, сега ќе дискутиравме за пикот на Лејкерси... :)
Ти како да не си во оваа временска зона, некаде си надвор?

Ај отидов ја да си легнам (ако ме држат живци да заспијам). Ако не отидам одма, ќе заглавам уште пар саати... и после зомби на работа.

http://www.si.com/nba/2014-nba-draft-live-tracker-picks

MME мислев синојќа ќе биде драфтот... ама вечер ќе биде.

BTW, зошто ми изгледа дека само јас навивам за Џоел Ембид, некако да падне до 7ми пик? ;)

MME мислев синојќа ќе биде драфтот... ама вечер ќе биде.

BTW, зошто ми изгледа дека само јас навивам за Џоел Ембид, некако да падне до 7ми пик? ;)
А ова вчера што беше ?

Немам поим... вечер од 2 треба да биде драфтот. @acereal

BTW:
http://sports.yahoo.com/news/2014-nba-mock-draft--draft-day-064011134.html
Embiid tweeted he's going to the Lakers, then quickly erased it. The Sixers aren't scared off by his injuries.
:(

Aјде Купчак, покажи им како се прави тоа! (некое протечено известување за сериозноста на повредата) ;)

Епа изгледа нешто како пробно беше , јас пак останав до 4 сабајлето . Ако е се како вчера Ембид го драфтуваа Лејкерси .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom