Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
http://insider.espn.go.com/nba/stor...es-los-angeles-lakers-make-kobe-bryant-injury еве ја статијата каде се пишува за Бо дека би бил едно од решенијата за Лејкерс. Едино проблеб е за да ги прочиташ 5те решенија треба да доплатиш:D
http://forums.prosportsdaily.com/showthread.php?814511-Amin-Elhassan-5-moves-to-fix-the-Lakers

Само кратко инфо.. реков нема да читам (додуша и не прочитав, другар ми спомна).
Бо Мекејлеб почнале да го поврзуваат со Лејкерс. Шпекулација или сензација?! :icon_lol:
Нема врска ова, измислици се. Лично знам дека Бо нејќе да оди во НБА, има кажано дека тука му е боље. Исто така коа му кажале дека Пипан е селектор рекол: Не играм ја, кој е тој човек, прв пат слушам за него :pos: Ама го убедиле после Перо и компанија.

Нема врска ова, измислици се. Лично знам дека Бо нејќе да оди во НБА, има кажано дека тука му е боље. Исто така коа му кажале дека Пипан е селектор рекол: Не играм ја, кој е тој човек, прв пат слушам за него :pos: Ама го убедиле после Перо и компанија.
Да не имаш некое инфо за репрезентацијава, состав..?!

пиши пп. да не идеме офф

"January 22nd was my Grandpa's birthday, he had passed away so the day really meant a lot to me. My grandma came to watch her first ever game. It was the first time she ever saw me play.

That game I scored 81 points, it was poetic. There was a lot at work that night. I cannot recall what happened that night and it's not something I have ever really thought about, but it is not something I'll ever forget."

Мора да се земе Пол или Џенингс,или некоја квалитетна 3 од класата на Грејнџер со шут со тоа што помалце да се форсира Коби и да се чува кога ке биде најпотребен :D

Го викнале на покер, а батево ги одбил заради петата... Каква вест човече!
(P.S. се осеќам малку поглуп откако го прочитав ова) ;)

- Коби Брајант низ својата кариерата има постигнато вкупно 36 победнички шута, што е рекорд во историјата на НБА лигата!

Дека нема муда. :D

Guess who is back?
995691_10152897111515277_1137841114_n.jpg

Mamba is back!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Коби започна со полесни тренинзи, абе не си иде човеков без уште барем 1 титула, точка.

Guess who is back?
995691_10152897111515277_1137841114_n.jpg

Mamba is back!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Коби започна со полесни тренинзи, абе не си иде човеков без уште барем 1 титула, точка.

Почна со тренинг само еден ден откако ти го тргна од аватар... :cautious:

It was reported that Doc Rivers would like to have both Bledsoe and Chris Paul on the team. There were also rumors about the Clippers thinking about sending both Bledsoe and power forward Blake Griffin to the Lakers for center Dwight Howard.

Ако Хауард реши да си иде, што е можно, ваков дил е повеќе од одличен за ЛАЛ. Добар млад плејмејкер е токму тоа што му треба на тимот, а Блејк Грифин е повеќе од солиден играч.
Ако после наредната сезона ветераните како Коби, Гасол, потпишат за многу помал договор од сегашните, го гледам светлото на крајот од тунелот.

Каков Грифин бе, нејќам таа одвратна фаца да ја гледам во Лејкерси. Најглуп потег у историјата на кошарката би било тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom