Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Па не реков да не го донесат Вест. :D Само реков дека е чакнат во паметот иначе одличен 6ти играч е. Ноќеска не ја гледав, така ќе биде до среда, тогаш завршувам со колоквиуми, е после тоа ќе биде пцуење, плукање, тепање, кршење. Не коментирам за вчера против Клиперси иако можам да претпоставам што се случувало.

Кога ќе го видам Блејк со топка ми доаѓа нагон за повраќање.....

Кога ќе го видам Блејк со топка ми доаѓа нагон за повраќање.....

s-blake.jpg

:icon_lol:

Неш има „мала„ фрактура на ногата... надвор од игра најмалку една недела.
(хммм, фрактура и една недела пауза некако не ми одат заедно)

Јас незнам зошто воопшто го носеја Блејк во Лејкерс во 2010та...
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 00:18 ---
Неш има „мала„ фрактура на ногата... надвор од игра најмалку една недела.
(хммм, фрактура и една недела пауза некако не ми одат заедно)
Мала Фрактура не е ништо една недела во аут јбг... ама како што спомнаја погоре и мене исто ми иди да повратам од Блејк кога го гледам како го организира нашиот и онака сирот напад.

Блејк и не е најлошиот, Мета е тапа невидена... одбраната не му е ни сенка од онаа од пред неколку години а во нападот е, благо речено ужасен.

Блејк и не е најлошиот, Мета е тапа невидена... одбраната не му е ни сенка од онаа од пред неколку години а во нападот е, благо речено ужасен.
Мета си е прича за себе годинава....
Вчера кутриот го шинаа, незнаеше веќе од која страна му дува.

Чекајте бе Мета да подели некој лакт или бокс па после ќе го гледаме оној вистинскиот. :icon_lol: Нема адреналин додека не мавне некоја заушка.

Чекајте бе Мета да подели некој лакт или бокс па после ќе го гледаме оној вистинскиот. :icon_lol: Нема адреналин додека не мавне некоја заушка.
Оо мавна и тоа каков фаул напрае ,само не ми текнува дали беше вчера,или со портланд,од толку не спиење сум ги помешал брзинете:D.

Оо мавна и тоа каков фаул напрае ,само не ми текнува дали беше вчера,или со портланд,од толку не спиење сум ги помешал брзинете:D.

:pos: Епа тогаш нешто чудно мора да се дешава со него чим веќе напраил некој таков очаен фаул... упс Сенди ис колинг:D

Читам и ми се верува. Мајк Браун е на жешкото столче ако #lakersmk изгубат и вечерва. Што е до мене, нека не ни седнува на столчето.
затоа момци навивајте да изгубиме вечерва

Добро е што се намалија минутите на стартерите, ама клупата сеуште игра лошо.
Дојде време да се радуваме за победа со фенерџии. Ама ајде, мора од некаде да се почне.

Koнечно победа, да се надеваме сега дека ќе тргне работата ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom