Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Добра е, добра е во 6 утакмици успеавме.
Next Dalas :)

Цело време водевме, за на крај да изгубиме со 2. Не уништија во последната четвртина. :tapp:

Ќе се изнервира Коби следна.

Не ми се веруваше дека испуштиле водство од 5 коша на 40 секунди до крај:toe:

Ќе се изнервира Коби следна.

Далас имаат слаба одбрана, играат зона добра понекогаш. Но Коби без јака пратња ќе се изнаигра секако, видовте ли на крај како го оставија на скок шут Коби? Дирк тешко ќе оди над 30 поени во серииве, иако не е немогуче. Факт е дека потешко му оди еден на еден кога Гасол е пред него.

Што му се секирате другари, има да тепаме и оваа, и во финале на запад и во големото финале!
Не е интересно со по 4-0 се да тепаме, досадни ќе сме :)

Ајде на здравје нека ни е, не верувам дека ќе успееме да се вратиме после 0-2.

каква криза ги фати и бостон и лејкерс :)
али ајде не е интересно па само ние да играме финале :D малце нека поиграт другите

каква криза ги фати и бостон и лејкерс :)
али ајде не е интересно па само ние да играме финале :D малце нека поиграт другите

Реално гледано криза ги фати само Лејкерси бидејќи губат 2-0 во серијата од просечна екипа...а за Бостон не е никакво изненадување што се немоќни во дуелите против Мајами бидејќи сепак се работи за поквалитетен противник..како и да е тешко дека Лејкерси ќе соберат сили да се вратат од оваа негатива а и плус го немаат потребниот квалитет за да успеат во своите намери.

Реално гледано криза ги фати само Лејкерси бидејќи губат 2-0 во серијата од просечна екипа...а за Бостон не е никакво изненадување што се немоќни во дуелите против Мајами бидејќи сепак се работи за поквалитетен противник..како и да е тешко дека Лејкерси ќе соберат сили да се вратат од оваа негатива а и плус го немаат потребниот квалитет за да успеат во своите намери.

Кој бе просечна екипа, Далас има тим за титула годинава, уште Батлер да не беше повреден. :(

Ич да не се срамите шо го папате.

хаха,ме насмеа со ова.Ти случајно да не гледаш хокеј на селваси ?

Ајде на здравје нека ни е, не верувам дека ќе успееме да се вратиме после 0-2.
Не е готово бе следнава мора да ја земат и да останат во игра само да не биде 3-0.Уште пред да почне плеј оф многу ми викаа дека Далас ќе изненадат не им верував за сега ме изненадија ама верувам дека ФИл ќе смисли нешто и време е Гасол да направи нешто повеќе изгубен е плеј офоф

Тешко, тешко.....премногу тешко ќе биде, ама ајде јас имам надеж во момциве, и посебно во Фил.

Рон Артест суспендиран за следната утакмица со Далас отежната е работава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom