Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се изнервира Коби следна.
каква криза ги фати и бостон и лејкерс
али ајде не е интересно па само ние да играме финалемалце нека поиграт другите
Реално гледано криза ги фати само Лејкерси бидејќи губат 2-0 во серијата од просечна екипа...а за Бостон не е никакво изненадување што се немоќни во дуелите против Мајами бидејќи сепак се работи за поквалитетен противник..како и да е тешко дека Лејкерси ќе соберат сили да се вратат од оваа негатива а и плус го немаат потребниот квалитет за да успеат во своите намери.
Реално гледано криза ги фати само Лејкерси бидејќи губат 2-0 во серијата од просечна екипа...а за Бостон не е никакво изненадување што се немоќни во дуелите против Мајами бидејќи сепак се работи за поквалитетен противник..како и да е тешко дека Лејкерси ќе соберат сили да се вратат од оваа негатива а и плус го немаат потребниот квалитет за да успеат во своите намери.
Не е готово бе следнава мора да ја земат и да останат во игра само да не биде 3-0.Уште пред да почне плеј оф многу ми викаа дека Далас ќе изненадат не им верував за сега ме изненадија ама верувам дека ФИл ќе смисли нешто и време е Гасол да направи нешто повеќе изгубен е плеј офофАјде на здравје нека ни е, не верувам дека ќе успееме да се вратиме после 0-2.
хаха,ме насмеа со ова.Ти случајно да не гледаш хокеј на селваси ?