Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
абе сто се секирате ... од сеа се знае Финале БОСТОН - ЛЕЈКЕРС !! ќе биде јако..Лејкерс ќе има шанса да му се одмазди на Бостон...

Ако сега победиме, ќе ја зголемиме предноста на 3-1 и ќе сме многу блиску до финалето...

2 - 2 Ке ја бараме шамсата на домашен терен вечер во 3 часот ..Очекувам добра победа..

In Ron we trust :tv:.

Се искупи за тие безвезните два шута на минута до крај.
Феникс често влегуваа во оние грдине фаул-кош ситуации и често вадеа три поени од напад а понекогаш и четири.
Whatever, Ron is the man:wink:. . .

Уф, не спаси Рон вчера. Се изнервирав многу затоа што цело време го конторолиравме натпреварот, а на крајот можевме и да загубиме. Како и да е 3-2 е за нас. И да загубиме сега, после повторно победуваме дома и то е то. Како и да е, одиме во финале.

Феникс 103 - 111 Лејкерс (2-4)

Финале. Се надевам дека повторно ќе сме шампиони, толку. :smir:

хммм синоќа ја гледав цела утакмица и можам да кажам дека оваа е прва утакмица каде Артест одигра фантастично.....едноставно импресиониран сум од шутевите од поле,тројките....едноставно синоќа ме остави без зборови...
Очекувам да ја одбраниме титулата противв Бостон

Супер игра,ме израдуваа.

Редно време е да им вратиме на Бостон за поразот во финалето...Напред Лејкерс..

Коби вчера стана број 1 стрелец во плејоф натпреварите, во историјата на Лејкерси. Истовремено стана 4 најдобар стрелец севкупно во плејоф, и дојде на второ место по број на плејоф натпревари на кои има 30+ поени.

Израмнет е на втората позиција по број на play-off натпревари со 30+ поени со Карим Абдул-Џабар, би требалo да го надмини во финалето :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom