Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна се за никаде за слободни....Коа ќе ми текне финалето со Бостон што се испромашија..али затоа од игра се добри...

Одом и Шенон Браун го подобрија ГИНИСОВИОТ рекорд за слободни фрлања од тандем за време од 1 минута..... предходниот рекорд беше 10.... сега е 26 !

У пм, загубивме 108 - 100 од Њу Орлеанс. Брајант 31 поен. :smir:

Мора сега да направиме некоја добра серија, како онаа пред неколку недели кога врзавме 7 победи по ред. :toe:

Повторно загубивме, од Атланта со 109 - 92. Петок т.е сабота наутро не очекува тежок натпревар со Јута на домашен терен. Не треба да ги потценуваме, имаат добра серија.

Очекувам победа. :smir:

Оваа сезона мн слабо пратам НБА и мојот омилен тим Лејкерси, па некој постручен фан да ми каже какви се шансите да се одбрани прстенот, кој е најголемиот ривал од истокот ...Кливленд или Бостон ?? :vozbud: :wink:

Оваа сезона мн слабо пратам НБА и мојот омилен тим Лејкерси, па некој постручен фан да ми каже какви се шансите да се одбрани прстенот, кој е најголемиот ривал од истокот ...Кливленд или Бостон ?? :vozbud: :wink:

Реално гледано тешко ќе биде да се одбрани титулата. Играме како да речам ... "незаинтересирано". Играта не ни е истата како лани. А и без повредениот Коби ќе биде многу тешко, Кливленд се доста добри.

Искрено ќе биде научна фатанстика да го одбраниме прстенот. Кливленд играат одлично сезонава и според мене они се први фаворити за освојување, па после нив Орландо, па некаде после сме ние. Ама без Коби, а и другиве не се којзнае колку здрави прашање е дали ќе успееме да стасаме до финалето на Западот:)

Моментално на полувреме водиме против Оклахома со 47 - 39. Добра вест е тоа што Коби се опорави и игра. Тој има постигнато најмногу поени, 14. Исто и Гасол е многу добар. Доколку продолжиме со иста игра и во вториот дел, не ни бега првата победа.

Не тресете глупости за судењето. Заради фудбалот и у НБА ке искочи дека местат :tapp: Иначе рутинска победа, Очекував Дјурент да распали али за моја среќа тоа не се случи.
Лејкерси би требало да ги добијат во 5 дуели.... 4:1.

Со многу од вас сме во противнички табор кога се работи за фудбалот ама гледам дека овде можеме убаво да се дружиме :)

Не сум често оклучен на форумов и ретко кога посетувам друг под-форум освен фудбал, али сеа за плеј-офот почесто ќе пишувам и овде.

Рутинска победа, очекувам дека 4:1 ќе ги добиеме. :toe:

Брајант имаше 21 поен, Гасол 19. Нареден натпревар ни е во среда, 4:30. :smir:

очекувана победа.Артест изигра лошо во нападот имаше 2,3 шута за тројка сам промаши.А во одбрана доста солидно.Одом разочара малце а другите изиграа солидно доволно

Иначе рутинска победа,

Рутинска победа,

Па не би рекол дека беше рутинска победа :), на +6 на крајот судиите ни подарија фаул и 2 слободни кога му лепнаа чиста банана на Гасол, да не беше тоа, можеа да ни намалат на 3-4. Многу офанзивни скокови им дозволивме. Добро што се изнапромаши Дурант. Коби слабо изигра у последна четвртина промашуваше и слободни. Очекувам многу подобра игра на вториот натпревар.
Go Lakers!

Ајде прво па машко за Лејкерс...Очекувам да биде 4-1 за Лејкерс и мислам дека вчера многу слабо изиграа..Водевме со 16 разлика на крајот победивме со 6..Наредната утакмица очекувам подобрување..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom