Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Добра 1/4 (барем дел од неа)
Со оглед на тоа што без плеј водиме 28-20 не е така лошо, Коби ги разара, убаво му ја плесна у фаца на Туриаф :)

Хехе,Гасол :zver: како се распали при крај на полувреме,ги декласира сам,вака не се лоши ама сепак некако слабо мислам дека се покажуваат до сега вечерва....

Добро е , само кај беше вака вчера да игра Гасол :( Ако добра победа иако прокоцкавме 19 поени предност во втората четвртина, без Фармар,Одом и Волтон, ја прифаќам победата без размислување :)

Go go Pau...si si me gusta :)

pau.gif

Добро е штом победија,ама ич не ме бендисува со одбранава,никако еднаш добро да изиграат одбрана,не знам како ама треба малку тука да се поработи,а исто и за скоковите во одбрана ептен слабо ја имат фатено работава,или пак само мене така ми се чини...во секој случај задоволен сум со победата, а уште позадоволен од играта на Гасол,цар беше вечерва...

Победа си е победа, нема лабаво, се враќаме на победнички патеки:smir:

Нова победа браво за Лејкерс.Само напред:smir::smir:

кога играме со индијана ... вечер или утре ?

Вечер на тој што не му се спие и нема работа утре сабајлечки може да го гледа Лејкерс на NBA TV(4:30), нормално ако ја фаќа :)

Исто на NBA TV пред Лејкерс ќе ги даваат Атланта - Орландо во 1:00.

Вечер на тој што не му се спие и нема работа утре сабајлечки може да го гледа Лејкерс на NBA TV(4:30), нормално ако ја фаќа :)

Не ја фаќам НБА тв но ако не ми се спие ќе ја гледам на нет:helou:

Јас ја фаќам и нормално ќе си ја гледам:smir::smir:

aj nek e cestito uste edna pobeda nad indiana 119-121 dosta tesen mec ali vazno da se pobedi

Браво за ѕверот Коби Брајант, 36 коша(вклучувајќи го и решавачкиот) и 13 асистенции!

Секоја му чест на Коби шо ја реши, али колку се нервирам кога вака играат значи, ни О од одбрана да се нема, многу лоша утакмица, добро е шо оној ботот од Индијана го промаши цел кош на крајот, да беше некој посалам кошаркар и продолженија ќе игравме со една од најслабите екипи во НБА, од која веќе еднаш изгубивме патем, да игравме одбрана ќе тепавме едно 20 разлика, еден Данливи цела вечер да те полни, срање, ај на Грејнџер одамна сме му паценти, али мора да се стегни одбраната у иднина.

За крај би сакал да кажам дека не вреди да се седи до 7 сабајле за ваква утакмица и притоа и да си сјебеш цел нареден ден со спиење до 4, здравје у плеј оф пак ќе ги гледам во терминот од 4:30.

Секоја му чест на Коби шо ја реши, али колку се нервирам кога вака играат значи, ни О од одбрана да се нема, многу лоша утакмица, добро е шо оној ботот од Индијана го промаши цел кош на крајот, да беше некој посалам кошаркар и продолженија ќе игравме со една од најслабите екипи во НБА, од која веќе еднаш изгубивме патем, да игравме одбрана ќе тепавме едно 20 разлика, еден Данливи цела вечер да те полни, срање, ај на Грејнџер одамна сме му паценти, али мора да се стегни одбраната у иднина.

За крај би сакал да кажам дека не вреди да се седи до 7 сабајле за ваква утакмица и притоа и да си сјебеш цел нареден ден со спиење до 4, здравје у плеј оф пак ќе ги гледам во терминот од 4:30.

Мило ми е што почињате да контате дека нема вистински баскет додека не почне плеј-оф...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom