Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
2-3-2 e sistemot za finale...........boston e domakjin na prvite dve......pocnuva na 4 ili 5 juni ne znam tacno ama ima vreme, taman edni pripremi do togas da udrime......

edit; me pretrkaa.....

Леле кој ќе чека до 5... море чекаме 4 години ќе издржиме уште 5 дена. :vozbud:

Абе ќе ги тепаме долго време не сме биле во финале ова е шанса..

Они не биле во финеле 4 пати подолго од нас, на таа логика ако одиме најебали смо :)

Ајде ајде.
capt.8246383f35eb46abb84c21e1c342c98e.nba_finals_lakers_basketball_cahm103.jpg

Треба да се одигра една солидна утакмица во гости. После тоа би било "теоретски лесно" бидејќи Лејкерс во Стејплс Центар немаат изгубено од пред месец-два. Но сепак, Бостон е тим што во никој случај не смее да се потцени. Сепак типувам на мојот омилен тим, Лејкерс. Ајт и со среќа.:)

Ќе тепаме ... Првата е на 5 јуни лејкерс се у гости..

Абе мораме една да тепаме на гости на Ален Вујачич пак ќе им го пуштеме нема да мрдне Ален на Пол Пирс, Коби ќе оди ќе биде интересно таа на Кевин Гарнет мислам дека од него треба највеќе да се паземе затоа на него Одом и на помош Гасол да доаѓа. Сепак тие се тешки и оваа година се многу јаки се е можно но додека Коби игра во врвна форма ништо не ни можат позз

Дајте некои добри клипчинња од Коби и Лејкерс јас само да го најдам има едно многу закон.

Еве по ова клипче тие што мислиле дека Кони не е најјак нека размислат уште еднаш. тука
ВАТС ДА ФАКИНГ ДИФРЕНС

Ajde use malce i finaletoo konecnoke ke gleame dobar basket Boston - Lejkers od stalno bilo interesnoo koga igrale ovie dva tima vo finale :tv:

Vo prvite dva natprevari da im odzememe eden natprevar, mislam deka vo Staples Centarot nema sto da baraat:)

ke bide mn interesno bi sakal lakers da ja osvoi titulata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom