L
Löwe
Гостин
^ Дерек Фишер? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа и не ми се допаѓа што носат релативно добри играчи. Од друга страна најверојатно џабе се секирам, сеуште тука е Бркот да засере се...![]()
Еве едно подсетување за драфтот 2003та.а не ми е јасно зошто сите напинате да ја танкираат оваа сезона...
Никој не е поголем од клубот, дури ни Коби. Јас за Лејкерс навивам пред да дојде Коби во клубот, ќе навивам за Лејкерс и кога ќе си отиде.
Тоа е прва работа, втора е дека танкањето во следнава сезона е важно зошто (не знам повеќе колку пати се повтори ова) следниот драфт ќе биде многу јак, го споредуваат драфтот od 2003та. Па зарем толку те разгалија Лејкерси што не можеш да прифатиш една слаба сезона, кога со тоа можеш да го донесеш идниот играч на франшизата? Дај помири се со фактот дека максимумот на овој тим е излез во прва рунда плејоф во прејакиот запад.
Трета работа е фактот дека звучни имиња многу полесно се носат во клуб што има добар тим. Добар драфтуван играч e огромна разлика во сегашнава состојба на клубот
Еве едно подсетување за драфтот 2003та.
LeBron James was one of the most anticipated first overall draft picks in recent years. He is the second high school draftee to be a first overall pick, the first being Kwame Brown in 2001.[4]
Carmelo Anthony, the 3rd pick of the Denver Nuggets
Chris Bosh, the 4th pick of the Toronto Raptors
Dwyane Wade, the 5th pick of the Miami Heat
Chris Kaman, the 6th pick of the Los Angeles Clippers
Kirk Hinrich, the 7th pick of the Chicago Bulls
T.J. Ford, the 8th pick of the Milwaukee Bucks
Mickaël Piétrus, the 11th pick of the Golden State Warriors
Luke Ridnour, the 14th pick of the Seattle Supersonics
David West, the 18th pick of the New Orleans Hornets
Boris Diaw, the 21st pick of the Atlanta Hawks
Значи немора да ме подсетуваш на драфтот од 2003та добро сум запознаен кој играчи и какви играчи излегоја од него само сакам да кажам дека Коби колку и да сакаат фановите да танкираат оваа сезона тој ќе даде се од себе а да и ти сериозно мислиш дека ние имаме шанса на Вигинс, Гордон, Паркер? искрено јас тие тројца ги сметам како играчи на франчиза не ги деградирам другите но ги имам гледано и другите и не се на ниво на овие тројца но во ред ете за тоа си во право дека кога ќе имаш добар пик и големи риби ќе ловиш но сепак и тој пик треба пари да зема а со земањето на добар пик како споменативе погоре па и до 10ти да бидиме ни се смалуваат шансите за да ги ангажираме двајцата и Леброн и Кармело искрено колку и да мразам Леброн е подобар играч да атакуваме затоа што има добра ол раунд игра за разлика од Кармело кој ќе се гуши со Коби (да го реков тоа) убаво знаеме како Коби има навика да биди носител на тимот и како има големо его за превземање на играта епа и Кармело на некој начин е сличен со Коби во таа работа и многу многу нема да се поднесуваат но ќе видиме има време за тоа, дека немаме тим за титула немаме но со овај тим можат да се случат изненадувања и тоа зависи на хемијата во тимот убаво ги памтиме Далас што направија сите ги исклучуваа од титула 2011 но сепак со одлична хемија не згазија и нас и Мајами. И да не сакам да ги гледам Лејкерс во слаба сезона затоа што не сум навикнат едноставно сакам да гледам како мојот тим победува без разлика на каков ростер имаме. Иако реалноста се противи на тоа се можи да се случи.
Ова е ставот на поголемиот дел од навивачите, и причината зошто управата на клубот се обидува да изгледа како да покушаваат да направат што подобар тим. Не случајно пополека но сигурно се прави тим што ќе има допадлив напад но и тим во кој никој не игра одбрана...И да не сакам да ги гледам Лејкерс во слаба сезона затоа што не сум навикнат едноставно сакам да гледам како мојот тим победува
Едино муабетот дека Леброн има шанси да си оди не им држи вода.Многу добар муабет во клипов доле. Повеќе од многу добар.
Не дека е за Леброн/Камело, не е. За Лејкерси е муабетот, и погодуваат онака ПРАВО ВО ЦЕЛТА!
Послушајте, погледајте:
Ти, а богами и јaс, така мислиме. Но баткиве од клипов можеби земаат во предвид нешто што ние не го земаме во предвид. Еве две такви работи:Едино муабетот дека Леброн има шанси да си оди не им држи вода.