Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Фанови живи ли сте бре луѓе никаде ве нема :)
Вечерва против Хјустон мора да се оди на победа, после поразот од комшикине :)

Фанови живи ли сте бре луѓе никаде ве нема :)
Вечерва против Хјустон мора да се оди на победа, после поразот од комшикине :)
Тука сме само слабо некако ни текнува да гледаме по некој натпревар :)

Вечер мора победа!

ааа..еве не бре.Вечер да,победа од 20 поени,или више?? :)

Преглуп пораз од Сан Антонио ... преглуп, али ај, ќе се свари се до крај на регуларен тек, големината на оваа екипа ќе се види тука

NBA-Playoffs-2010.jpg

Не очекуваат 3 дерби натпревари. Вечерва од 02:00 играме на гости против Бостон. Утре во истиот термин играме на гости против Њу Јорк (ќе има на Спорт Клуб пренос). В недела повторно на гости против Орландо 21:30, исто ќе има пренос на Спорт Клуб.

Со Бостон вечерва мислам дека ќе загубиме, против Њу Јорк очекувам победа, со Орландо ќе биде тешко, но се надевам на победа.

182620_10150132104796072_16231931071_8397130_7831543_n.jpg

Ајде малку оптимистички.....BE LA

Аааа,не ми се свиѓа ова шо губиме.

Аааа,не ми се свиѓа ова шо губиме.
Eве сега водиме :tv:

--- надополнето ---

И победа над циганите, не им дозволивме и оваа утакмица да се лигават, им покажавме дека иако не сме во форма, ја темпираме за плеј оф каде повторно очекувам да бидеме доминантни!

BE LA!

Преглуп пораз од Сан Антонио ... преглуп, али ај, ќе се свари се до крај на регуларен тек, големината на оваа екипа ќе се види тука

NBA-Playoffs-2010.jpg

Tука слика од плеј оф ''дрвото'' треба да седи ( ланското ако не се лажам беше поставено ), незнам дал се избацува кај вас, ја не ја гледам па вака оноа ''тука'' на крајот од постот нема смисла. :)

Нејсе, се' ќе си дојде на свое место таму, единствена дилема мене ми е кој ќе биде тимот од истокот кој ќе се соочи со Лејкерс. :wink:

Fear La !

Splitter/Duncan/Blair vs Gasol/Bynum/Odom e големата разлика. Плус кој ќе го чува Коби? Освен заеднички тимско чување, не гледам друга опција.

дечки абе шо бидува ќе доаѓа ли Ентони?
јас би се ослободил од Бајнам за Ентони... добро би дошол како освежување во нападот во просек по 23-24 поени би давал...

Честито нека ни е победата.... Ентони ако дојде ќе биде одлично засилување...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom