Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
A od LAkers 11-0, 2002-2003......Поправете ме ако грешам.И дало ќе дочекаме годинава на МТВ да не даваат,барем еднаш.Мајами 5 пати го даваат,Лејкерс ич:nerv:
Не се интересни Лејкерс, однапред се знае победникот :tv:

99-94 за Лејкерс

Коби 33 коша :tv:

Не е потребно дополнително објаснување:tv:

Честито, шампионска игра, само така да продолжат.
Едвај чекам да изгледам некој нивни натпревар.

Честито, шампионска игра, само така да продолжат.
Едвај чекам да изгледам некој нивни натпревар.

Ако мислеше за последниот натпревар, тоа не беше шампионска, тоа беше игра на другиот тим од Лос Анџелес. Катастрофална игра на Лејкерс, но сепак заради нивниот талент ја победија Минесота.

Ако мислеше за последниот натпревар, тоа не беше шампионска, тоа беше игра на другиот тим од Лос Анџелес. Катастрофална игра на Лејкерс, но сепак заради нивниот талент ја победија Минесота.
Шампионска игра е и кога не играш добро да победиш :)

[/COLOR]
A od LAkers 11-0, 2002-2003......Поправете ме ако грешам.И дало ќе дочекаме годинава на МТВ да не даваат,барем еднаш.Мајами 5 пати го даваат,Лејкерс ич:nerv:

чоста ке дочекаме да не дат на мтв бе на 27 ноември не давет на мтв со јута

Езерџии тука ли сте??
Влеговме во една мини-серија порази. После Денвер дојде и Феникс.
Ама мислам дека нема зошто да се плашиме се е супер засега. За да се вратиме на старите пате имаме одличен следен противник. Милвоки досега има 5-5, па сигурен сум дека утре вечер ќе имаат 5-6 :)

абе бегај таму луди беа тие феникс не скинаа со тие тројките 22/40... неверојатно!!!
а факт е дека утакмица со тројки не се добива ама овие беа повампирени...

Лејкерс обично во 4 и 30 играат така да незнам кој би гледал тоа време.Иначе коа играат со Мајами ?

Лејкерс обично во 4 и 30 играат така да незнам кој би гледал тоа време.Иначе коа играат со Мајами ?

На католичкиот Божик т.е. на 25ти вечерта.

Инаку кошмар сме им на Булси. Седум утакмици по ред незнаат што е победа против нас:)
Бајнам и Одом ЅВЕРОВИ:) А гледам никој не пишал за рекордот на Гасол. 10/10 од поле и 8/8 од линијата за слободни за вкупно 28 поени и 100% учинок против Голден Стејт

Имате поздрав од Дерон со дружината :helou:
Ќе ги видиме у плеј оф .:tv:

Потфрли клупата на Лејкерс,тоа е причината за поразот.Блејк беше катастрофа,а и Барнс не изигра на потребното ниво.Шенон доста топки потроши...
Во втората четвртина кога ја намалија предноста Јута,премногу ја одмараше стартната постава, требаше порано да реагира Фил.:toe:

Три порази у низа. Мераци:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom