Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно и јас дочекав пак да се радувам за Лејкерси
Браво за Коби, Дерек, Пау, Тревор и сите други што успеаја тотално да ги нокаутираат Орландо Меџик
Искрено, и јас мислев дека ке сакаат титулата да ја земат на домашен терен, во Стејплс Центар, со подршка на минимум 20 000 Лејкерс фанови.
ЛЕЈКЕРС ШАМПИОНИ Х 15
ФИЛ ШАМПИОН Х 10

Честитки за шампионската титула и МVP то на КооОби. :)

Фала на сите честитки!!!

Една љубов за ЕлЕј!

Титулааа лилаа:pos2: најбољи начин за пензија на Фил Џексон,најуспешен тренер во историјата,парталиии Коби мвп,my idol

Ајде честитки и од мене, 15та, нека се множат...

Со ова Фил Џексон дека е најдобриот тренер во светот. И многу ми е драго што го освое 10тиот прстен и сеа има прстени за секој прст. Респект за него.

Но да не Коби и другите момци ќе немаше да го сотвари тоа Фил. Па честитчки и за нив. Свака им част. Покажаја дека и тие се најдобри.

Па и до сеа имаше прстени за секој прст пошо има еден освоено како играч на Њујорк Никс, не се сеќавам точно која година...:helou:

Па и до сеа имаше прстени за секој прст пошо има еден освоено како играч на Њујорк Никс, не се сеќавам точно која година...:helou:

1970 и 1973. 12 прстени.

Само да напоменам дека не беше во стартната петорка на Никс , туку клучна резерва.

Титулааа лилаа:pos2: најбољи начин за пензија на Фил Џексон,најуспешен тренер во историјата,парталиии Коби мвп,my idol

Кој рекол и каде прочита дека Џексон ќе оди во пензија???

1970 и 1973. 12 прстени.

Само да напоменам дека не беше во стартната петорка на Никс , туку клучна резерва.

1970 бил повреден цела сезона па не му го рачунаат пошто и го нема земено...
Освен ако накнадно не му го дале прстенот...

1970 бил повреден цела сезона па не му го рачунаат пошто и го нема земено...
Освен ако накнадно не му го дале прстенот...

Хмм википедија,ЕСПН го сметаат како 12-кратен NBA шампион, па мислам дека го има земено.

Дали некој го гледаше славјето наЛејкер на НБА тв???

Тоа беше феноменално се наежив гледајки и си мислев како е тоа чувство да се биде таму...

Инаку Ариза,Одом и Брајант јавно кажаа дека никаде нема да одаат и дека остануваат во својот дом односно во ЛА.....

Aјде честито титула, вкрај ми е жал што не ги гледав последните две утакмици заради екскурзијата, ама исходот е битен :)

Дали некој го гледаше славјето наЛејкер на НБА тв???

Тоа беше феноменално се наежив гледајки и си мислев како е тоа чувство да се биде таму...

Инаку Ариза,Одом и Брајант јавно кажаа дека никаде нема да одаат и дека остануваат во својот дом односно во ЛА.....

Ариза добива многу многу љубов од градот на ЛА, плус и целата фамилија му е во ЛА, тешко дека ќе си оди.

Одом од друга страна малку е мистериозен, знам дека на парадата рече дека нема да си оди, ама кешот е во игра, не сум многу сигурен за него.

А за Браун не спомнаа ништо :) Баш ќе ми е жал ако отиде на друго место, детето е ненормално.

P.S Еве неколку слики од парадата.

vzby84.jpg

28hosg6.jpg

И за на крај еден идиот што се појави со дрес од Реј Ален на парадата, среќен е што извлече жива глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom