Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ќеф ми се направи, ама па очигледно беше на таа предност. Браво! А наредна сезона па без пораз да се заврши! :cool:

Алал вера за Клоп! Откако е дојден Ливерпул игра помоќно дури и на ФИФА да го местиш со сите играчи да се 99!

Искрено јас не чекав 30 години, но чекам барем 25. Ако не и 26. Околу светското во сад 94та, пред или после неколку месеци.. Тука почна приказната.
Пресреќен. Само на овој форум чекав 15 години :) поздрав до сите скаузери! Титула ко титула..за многу други клубови, но ова е нешто посебно, затоа сме посебни.
За начинот на кој прегазивме се живо оваа сезона во друга прилика. Само за илустрација: арсенал 43 ние 86. Wtf!? Ман ју скоро па дупло.
Нереално од многу аспекти но вистинито.
Време за ужување

Абе читам нешо Тиаго Алкантара од Баерн и Ливерпул нешо као у преговори биле итд... има нешо од тоа или обична шпекулација?

Јас никаде неам прочитано дека се во преговор.
Дај, сподели од каде имаш дојдено до таква информација.

Мирор, телеграф... не во преговори, туку као заинтесирани сме биле и он бил спрeмен да го напушти Баерн па некои такви причи се вртат. Лошо пишав, уште не се во никакви преговори.

Ја ко фан и на Барса никад не сум бил фан на Тиаго чисто ради некои аспекти од неговата игра. Не би бил пресреќен ако дојде, а ако дојде на него е да ме демантира :)
Преценет играч кој што никогаш не го достигнал нивото кое би "требалo" да го има. Кога за некој играч ќе кажат новиот чави или новиот иниеста или новиот којидае од старт го унишуваш. Меси беше новиот кој? Чави беше новиот кој? Роналдо беше новиот кој?
Затоа се и тоа што се. Бидејќи се свои.

Безразлика..
На крај краева кој сум ја да се сомневам во изборот на Клоп. Лично навивам да не го земеме, иако признавам не сум го прател во баерн ко што го пратев во барса. Но кога и да сум го гледал е скоро истиот тој..
Мирор, телеграф... не во преговори, туку као заинтесирани сме биле и он бил спрeмен да го напушти Баерн па некои такви причи се вртат. Лошо пишав, уште не се во никакви преговори.

Прв натпревар на Енфилд од ко сме и официјално шампиони. Не знам шо да очекувам од утакмицата, мада мислам дека треба мал реванш за то шо му се силеја на децата во купот :)

добар ќотек, што да се очекува друго. Секако ќе гледаат да се извадат за она со Сити, а и да се прослави како што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom