Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Manchester City manager Manuel Pellegrini speaking on new Liverpool signing James Milner back in March:

"I’m Milner’s No1 fan. Find me a more complete English player. There are players who’re better technically, yes. Quicker players, yes. Players who head better, yes. But show me one who does all the things Milner does well. There isn’t one,

“It’s hard to leave him out. Respect, commitment and performance level: 10/10, fantastic. He’s polyfunctional: full-back – the only position he doesn’t like – attacking midfield, wide. I played him as a forward and the team averaged three goals a game,

'He gives everything. You leave him on the bench and he’s absolutely furious but watch him during the game: encouraging, shouting, supporting. And in the next training session he kills himself,

“Intelligent, great mentality, one of those players that when you leave him out you’re left with this feeling of injustice; it hurts because he should always play but sometimes you need a technical player with other characteristics.

Сега имам само една дума: Дали ќе купуваме уште еден играч во средниот ред?

Не верувам... Мислам дека Клајн и Ингс исто ќе дојдат, и дека напаѓач ќе се зема уште еден, и тоа ќе е тоа..

не вреди да се коментираат трансфериве со оглед на тоа колку флопови изнадонесоа претходно, ќе се види кој како ќе се покаже кога ќе почне сезоната.

Ќе биде најдобро Чех да дојде али тешко според мене..
Што бидна со Конопот, се намалија шпекулациите што поврзуваа со него

Ингс, Клaјн, нaпaѓaч и гoлмaн, другo тешкo декa ќе се рaзгледувa зa пaзaр, oднoснo oвa се глaвните трaнсфер цели, се тaкa ми oди. И oчекувaм дa се среди сo Шкртел..

Ќе биде најдобро Чех да дојде али тешко според мене..
Што бидна со Конопот, се намалија шпекулациите што поврзуваа со него
Конопљанка најверојатно у Стоук!
Многу веројатно!

Шпекулации дека ќе се го купувале Богдан од Болтон, како слободен играч. Паметен потег, ќе биде добра бек ап опција за Мињоле, а притоа нема да потрошиме ни едно пени.

Шпекулации дека ќе се го купувале Богдан од Болтон, како слободен играч. Паметен потег, ќе биде добра бек ап опција за Мињоле, а притоа нема да потрошиме ни едно пени.

Ма каков Богдан бре..... нека купуваат таму голман шо може да го седне на клупа.
Не пак голмани кои што им е “супер“ на клупа!

Ма каков Богдан бре..... нека купуваат таму голман шо може да го седне на клупа.
Не пак голмани кои што им е “супер“ на клупа!

Муабетот ми е дека ќе биде безвезе ако трошат пари на бек ап голман. И вака и така, Мињоле ќе ги изигра 90% од утакмиците (ако е здрав). Не верувам пак да има пад на формата како лани. А и плус, Богдан не е толку лош голман (не знам колку си имал можност да го гледаш).

Муабетот ми е дека ќе биде безвезе ако трошат пари на бек ап голман. И вака и така, Мињоле ќе ги изигра 90% од утакмиците (ако е здрав). Не верувам пак да има пад на формата како лани. А и плус, Богдан не е толку лош голман (не знам колку си имал можност да го гледаш).
Богдан бранеше одлично на Енфилд, ако не му било тоа one hit wonder тогаш е одличен за втор голман, поготово што нема да се плати ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom