RickyLFC9
Модератор
Иначе за бојкотот, да се навратам. Кога сте почнале да бојкотирате јас не бев член на форумов. И уствари кога дојдов ја бев единствениот што пишуваше таму тогаш. Па кога сте виделе дека ја пишувам, сте го прекинале бојкотот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која битка, не можевте да им писнете. Се вадевте со историјата, па кога ве пројдоа ни тоа. А ете успеаа и целосно да ве избркаат од темата од што ве понижувале
Слична е и нашата ситуација со овие
Си најдов материјал за читање сега![]()
Зa Милнер нaвoднo и Арсенaл биле зaинтересирaни, a зa Бентеке МЈ?
Шервуд: http://www.thisisanfield.com/2015/05/sherwood-christian-benteke-doesnt-suit-liverpools-style/
Кaкo и дa е, клaузулaтa е премнoгу, a и у прaвo е..и не верувaм декa ептен ќе зaпнaт нaшиве
Инaку
32.5 мил се премнoгу зa Бентеке без рaзликa дaли имaл или немaл пoвреди...Ширер(мислaм зa негo прoчитaв) рекoл нештo кo сo oглед нa тoa зa кaкви игрaчи се фрлaaт мнoгу пaри, oвa е бaргaјн зa Бентеке, aли тoa е друг муaбет сo преценувaњетoГазета ти е исто ко и ДејлиФејл....треба малку резерва на ова....малку повеќе!
Помеѓу другото....
Ако ме оставаат да бирам помеѓу Балотели, Ламберт,Борини и Бентеке......
На првиве тројца би им платил годишен одмор у Дубаи оној истиот хотел каде беа пред 5-6 дена само да фатат магла да направат простор за Бентеке.
Мада треба да се размисли и процени добро......колку реално вреди Бентеке со оглед на тоа што има откупна клаузула 32м а оваа сезона имаше 4 повреди.
![]()
Мислам дека 32м (бар така се шпекулира клаузулата) се ОГРОМНИ пари за него.....мада нашиот комитет е злато.....они дадоа и 25 за Балотели!
Милнер мислам дека веќе кажав.....нема штета.
Со оглед на тоа што е за без пари.....не од типот на Ламберт за “без пари“!
Него шо праиме со Стариџ...
Тешко ми е да замислам дека може да се врати барем приближно до онаа форма во која беше лани.
Мислам дека со овие повреди, посебно операцијава....тој го достигнал плафонот на кариерата!
10 од 15http://www.thisisanfield.com/2015/05/quiz-liverpool-fc-2014-15-season/
Погодив 14 од 15. Ама не можам да најдам кај се гледаат погрешните одговори, да видам кое го промашив.![]()
Познато ми е тоа од негде, come back when you have...И мене ми е слична,само што за да биде иста недостасува Челзи да освои уште 20 трофеи.![]()
Изглеa у еврa сметaлПица, од кај ги ископа 25 за Балотели?![]()
Изглеa у еврa сметaл) aли тaкa сметaнo 22,нештo искaчa..кaкo и дa е, мнoгу е :Д
А ти oд цел текст бaш зa тoa се фaти![]()
Чекајте прво менаџер да најдеме
Доста трансфери барате.
Бодо, ти си?хахахахаххахахахах сликава ќе ја јадете сите за 5-6 дена хахахахаахах
хахахахаххахахахах сликава ќе ја јадете сите за 5-6 дена хахахахаахах
Клоп а?![]()