Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Џерард никад не бил толку добар во одбрана. И за Англија секогаш играл лево,десно баш ради тие причини. Не се залагал доволно да истрае на таа позиција,го имаат кажано тоа и Линекер,Карагер итн
Незнам од каде испадна ова дека он треба на 33 години да коси се пред себе кога ни на 24 не го правел тоа. Маскерано и Алонсо сигурно не играа балет позади. Затоа и половина немаа пројдено.

Ама што да се објаснувам,дрво е Џерард и готово.. Роџо рече така и мора да е точно.

Роџерс во ниту една изјава не ги има оспорено квалитетите на Џерард, јас не знам ти што читаш? Станува збор за перформансите што може да ги пружи ако игра week in-week out или ако паузира преку една утакмица.

Друга работа, Џерард секогаш можел и пружал маестрални партии како последен играч во одбрана. Не мора да ги читаш Линекер и/или Кара за да ти го кажат спротивното. Прочитај го Стиви, кога вика дека бил усијана глава и сакал да игра само и само напред, да се натпреварува со Лампс, кој колку гола ќе даде и за Англија.

Ама не, ќе лупаме од рукаф муабети...

Па уште и кога ќе прочитам дека Роџерс кажал дека Џерард не го бива а тој свршува на него на секое интервју.

Рахим е стварно добар играч. Овој пат без Суарез и Стариџ покрај него, ги има истите бројки од ланската сезона, кога станува збор за голови, додека пак има плус две асистенции. Ако се земе во предвид фактот дека сега влезе во форма, верувам дека ќе додаде уште 5-6 гола до крај на сезона и уште толку асистенции.
10456062_810948618967057_6209436030476318239_n.jpg

http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...-stay-liverpool-8500582#ICID=sharebar_twitter

Рoџo сaкa Џoнсoн дa oстaне, a и Лукaс.

The intention will be to keep everyone - partly because of the mix in the group,” Rodgers said.

“Steven will be a loss. Someone of that calibre and status will be missed but you move on.

“You have to keep looking forwards for younger players to develop but they need to have that seniority around them. You can’t have a group of just young players. Players like Glen Johnson and Lucas Leiva are ones we want to keep.”

Your thoughts, mates?

Последно уредено:
Дај бе не го викајте Роџо, ве молам. Одма ме асоцира на Хоџо, од Хоџсон и ми доаѓа да повратам :D[DOUBLEPOST=1422000625][/DOUBLEPOST]Иначе :) Сака да остане Џонсон поради искуство. Верувам дека за Лукас не е о целост таа причината али и тоа им аулога. не сака да остане со незрели глави во тим, му требаат и стрци. Како што сам вика, Стивен из а лос..значи не му требаат други губитци од тие, повозрасните...

Andy Hunter - Rodgers has intervened in Johnson’s contract stand-off with Liverpool to declare he wishes to keep the defender at Anfield

Уште еден доказ дека ХОЏО не го бива. Ќе го задржува Џонсон а го баталува Џерард.

Ми го ебаа клубот ахххх мамата нивна неспособна...

Па уште и кога ќе прочитам дека Роџерс кажал дека Џерард не го бива а тој свршува на него на секое интервју.

Уште ве лажат. Ако ,ако .[DOUBLEPOST=1422009840][/DOUBLEPOST]
Rodzkooo aut! Aloooo, tinjana Johnson so ogromna plata, a tinja,??

Од Хоџо логика бараш.

Само тика така братче и уживај :)

Па нели Џонсон е најдобрата опција што ја имаме?

И да, не го гледам Џонсон да кука пошто е на клупа и играч што не е десен бек да му фаќа место...

Па нели Џонсон е најдобрата опција што ја имаме?

И да, не го гледам Џонсон да кука пошто е на клупа и играч што не е десен бек да му фаќа место...

Па сигурно не е Манкиљо подобра.
Џонсон е фаца,сеа ќе го молат него а цело време го плукаа:pos:

Дупи си ги !!

и како тоа значи дека и со новиот ќе зима 120.000
Што вика еден на нет, ќе му понудат толку лош договор, што нема да може да не го одбие...[DOUBLEPOST=1422010057][/DOUBLEPOST]
Па сигурно не е Манкиљо подобра.
Џонсон е фаца,сеа ќе го молат него а цело време го плукаа:pos:

Дупи си ги !!

Значи ти одговара што има шанса да остане?
Не те сфаќам....

Каша попара,незнаат кај тераат .

Што сме згрешиле со Хоџо да не казнат...

и како тоа значи дека и со новиот ќе зима 120.000
Што вика еден на нет, ќе му понудат толку лош договор, што нема да може да не го одбие...[DOUBLEPOST=1422010057][/DOUBLEPOST]

Значи ти одговара што има шанса да остане?
Не те сфаќам....
Neka mu dadat 30 iljadi mesecno pa neka krsi glaa u Portsmouth nazad.
Ima tolku dobri desni bekovi za taa plata, johnson fala mu za se, ama neka ide u Indiska liga, tamu davaat pari na stari bespolezi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom