Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Па не го ценат доволно.

Асистенциите му биле од набацени. Па ако е лесно тоа што не изведуваат Лукас и Чан ? Ништо немаше да им стане да игра уште некоја година за нас. Се заебаа и изгубија многу како клуб и како фанови што го плукаат. Истото и со Кени кога го ругаа. Со други очи ги гледам нашиве фанови веќе.

Сега тресеш слама.
Како тоа ништо немаше да изгубат ако игра?

Ќе изгубиме нешто ако на Мињоле брани две години по ред загарантирано?

Можеби е толкава напатеница Роџерс што ради лизгањето ќе го пушти кроз раце сега.
Можеби тој момент ќе му ја уништи кариерата,еве веќе не сме тоа што бевме лани.[DOUBLEPOST=1421841872][/DOUBLEPOST]
Сега тресеш слама.
Како тоа ништо немаше да изгубат ако игра?

Ќе изгубиме нешто ако на Мињоле брани две години по ред загарантирано?

Талентот на Мињоле и талентот на Џерард се светлосни години разлика. Џерард мења,Мињоле не.

Можеби е толкава напатеница Роџерс што ради лизгањето ќе го пушти кроз раце сега.
Можеби тој момент ќе му ја уништи кариерата,еве веќе не сме тоа што бевме лани.[DOUBLEPOST=1421841872][/DOUBLEPOST]

Талентот на Мињоле и талентот на Џерард се светлосни години разлика. Џерард мења,Мињоле не.
Џерард мења али во надолна линија.
Мињоле мења и нагорна затоа што е млад. (ме доведе во ситуација да кажам позитивна работа за мињо)

Мињо не е млад, тој е зрел голман кој се надевам дека потенцијалот ќе го покажува на тренинзи од следна сезона и на некоја куп утакмица :)

Мињо не е млад, тој е зрел голман кој се надевам дека потенцијалот ќе го покажува на тренинзи од следна сезона и на некоја куп утакмица :)
Млад во голманска смисла!

Вака искрено, ама најискрено да ви кажам, го претеравте хејтањево за Џерард, поготово ти Пица. Се тоа па тоа го читам на секој трет пост. Ваше мислење е секако, али ми делува како за Спиринг да читам.

Мињоле е дрво :)[DOUBLEPOST=1421842776][/DOUBLEPOST]
Вака искрено, ама најискрено да ви кажам, го претеравте хејтањево за Џерард, поготово ти Пица. Се тоа па тоа го читам на секој трет пост. Ваше мислење е секако, али ми делува како за Спиринг да читам.

Епа Ален несмеат да го плукаат а мора некој да го јаде :D

Многу се нервирам кога некој ќе ми нафрли мислење, поготово за Џерард. Од каде тоа дека го критикуваме само него? Зарем не е вистина дека вчера одреден период го отстоја на терен?

Не смеам да го криткувам?

Многу се нервирам кога некој ќе ми нафрли мислење, поготово за Џерард. Од каде тоа дека го критикуваме само него? Зарем не е вистина дека вчера одреден период го отстоја на терен?

Не смеам да го криткувам?
Смееш бе, дури и пишав твое мислење си е. Нз, мене ми делува како превише да се хејта, само тоа сакав да кажам. У последно време затоа и му ги рипам повеќето постови на Пица, пошто само за тоа му се.

Рики никој не е поголем од клубот.
За жал или па за среќа не сум од оние кои почнаа да навиваат за клубот поради Џерард.
Малку од поодамна сум.

Неможам никако да преминам преку тоа да Капетанот да мора да игра а да се прави штета на клубот.
Кажав ја оддамна како треба да се игра со него.
Две една не играш една почнуваш од клупа.

Само што како што Пеџа кажа, тој самиот сака да игра СТАНДАРДНО.
Не знам зошто се правите слепи на ова.

Смееш бе, дури и пишав твое мислење си е. Нз, мене ми делува како превише да се хејта, само тоа сакав да кажам. У последно време затоа и му ги рипам повеќето постови на Пица, пошто само за тоа му се.

Епа ако смеам, не сфаќам што е проблемот во мислењата.
Мислам, прво ме напаѓаш, пробуваш да ми набиеш кривица, демек за Стиви не смеело да се збори, за после тоа да пишеш „твое мислење си е“. Ако е мое мислење, остави ми го.

Што бидна со „никој не е поголем од клубот“? Или тоа не важи за Стиви и Кени?
И ајде сега, после мислењево извади си заклучок дека јас ги серам и Стиви и Кени и напикај ми го и тој ептитет...

Рики никој не е поголем од клубот.
За жал или па за среќа не сум од оние кои почнаа да навиваат за клубот поради Џерард.
Малку од поодамна сум.

Неможам никако да преминам преку тоа да Капетанот да мора да игра а да се прави штета на клубот.
Кажав ја оддамна како треба да се игра со него.
Две една не играш една почнуваш од клупа.

Само што како што Пеџа кажа, тој самиот сака да игра СТАНДАРДНО.
Не знам зошто се правите слепи на ова.
Ја не викам дали треба или не треба. Викам дека во секое твое мислење кое го читам последниве месеци, се спомнува дека Џерард е дупка и дека не треба да игра. Ако сметаш дека така треба да пишеш добро, нема гајле.
Епа ако смеам, не сфаќам што е проблемот во мислењата.
Мислам, прво ме напаѓаш, пробуваш да ми набиеш кривица, демек за Стиви не смеело да се збори, за после тоа да пишеш „твое мислење си е“. Ако е мое мислење, остави ми го.

Што бидна со „никој не е поголем од клубот“? Или тоа не важи за Стиви и Кени?
И ајде сега, после мислењево извади си заклучок дека јас ги серам и Стиви и Кени и напикај ми го и тој ептитет...
Оф.. напаѓање. Не те нападнав нигде, не ми ни смета, само сакам да истакнам, ми извлече триста работи од две реченици. Али ајде, повлекувам тоа што кажав.

Оф.. напаѓање. Не те нападнав нигде, не ми ни смета, само сакам да истакнам, ми извлече триста работи од две реченици. Али ајде, повлекувам тоа што кажав.

Штом кога пишувам за Стиви, ти делува како да пишувам за Спиринг, значи дека ти смета зошто нели, кој би сакал да се споредува капитенот со Џеј? :)

Штом кога пишувам за Стиви, ти делува како да пишувам за Спиринг, значи дека ти смета зошто нели, кој би сакал да се споредува капитенот со Џеј? :)
Па ми смета, да не ми сметаше немаше да истакнам. Али сакав да кажам, не е дека ми смета па кажувам пошто сакам да престанете, туку едноставно кажувам пошто не ми се свиѓа. Мислам дека е поштено да си кажам дека тоа го мислам или не?

Пaк истите муaбети зa Стиви :tapp:
Зa дa биде тренер или некoјa другa другa сличнa пoзицијa требa дa имa лиценцa. (Вo еднo интервју прoчитaв декa уште јa немa,aмa рaбoти нa тoa)
Не е тoa туку тaкa, плукни-зaлепи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom