Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не сум ти јас Бодо па да ме учиш англиски и да си барам поддршка дали е Кокер или КоЛкер :)

Пробувам да ти укажам на тоа дека Суарез после прва изиграна утакмица ничим изизван излага и не се заблагодарува дека Ливерпул го пуштиле туку дека Ливерпул не направиле доволно за него во сагата со расизмот.

Прочитај меѓу редови.
И уште еднаш, отиди уште малку поплачи во фан клуб Барса.
Добро, јасно ми е дека те исфрустрирало тоа што сум пишувал кај нив у фан клуб, па си чекал нешто вакво за да го набиваш сеа. Нема потреба да се продолжи муабетов, а уште помалце ти ќе ми кажеш што да праам. Дај боже човекот да освои се што може со било кој клуб што не е Англиски, за се го охрабрувам се додека не се врати у лигава за друг клуб да игра, само тоа би било навреда, само тоа и ништо друго.

Рики а зашто го хејташ Хипија ?
Првпат слушам за ова.

Ти го сереш цело раководсвто на Ливерпул, вклучувајќи и чистачки и тренери, сопственици, буквално СЕ зошто си изреволтиран од моментанат ситуација. Сакаш Ливерпулд а биде шампион, не е и сереш. Твое право.
Објасни ми за кој кур се јавува овој после 2 години да каже вакво нешто?

Ама ништо страшно не кажал. По него лошо сме изиграле. Може и ти и јас да мислиме дека глупо сме постапиле како клуб тогаш.

Добро, јасно ми е дека те исфрустрирало тоа што сум пишувал кај нив у фан клуб, па си чекал нешто вакво за да го набиваш сеа. Нема потреба да се продолжи муабетов, а уште помалце ти ќе ми кажеш што да праам. Дај боже човекот да освои се што може со било кој клуб што не е Англиски, за се го охрабрувам се додека не се врати у лигава за друг клуб да игра, само тоа би било навреда, само тоа и ништо друго.

Првпат слушам за ова.

Прибери се.[DOUBLEPOST=1414431501][/DOUBLEPOST]
Ама ништо страшно не кажал. По него лошо сме изиграле. Може и ти и јас да мислиме дека глупо сме постапиле како клуб тогаш.

Ничим изазван излага со ваква изјава. Контроверзно и омаловажувачки.

Не сум ти јас Бодо па да ме учиш англиски и да си барам поддршка дали е Кокер или КоЛкер :)

.

:pos::pos::pos:

Го учевме да не биде смешен и пред други луѓе да каже КОКЕР. Ај у кафана пред нас друго е наши сме си.:D:D

Нема што да ме молиш, јас ти кажав.[DOUBLEPOST=1414431677][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos:

Го учевме да не биде смешен и пред други луѓе да каже КОКЕР. Ај у кафана пред нас друго е наши сме си.:D:D

Не бе, ти кога се убедуваше со Игор, го прашуваше Рики за поддршка, како било правилни, па затоа ја искористив таа ситуација :)

Нема што да ме молиш, јас ти кажав.[DOUBLEPOST=1414431677][/DOUBLEPOST]

Не бе, ти кога се убедуваше со Игор, го прашуваше Рики за поддршка, како било правилни, па затоа ја искористив таа ситуација :)

Па неможев сам да се убедувам и докажувам. У кафана 2 саати за тоа зборевме :pos::pos:

Ме интересира колку ќе биде само стрплив Роџерс со Балотели сезонава...Поарно да добива картони за глупости, ама и да дава голови.
Вака изгледа како некој евнух пуштен во харем.

Познавајќи го, многу ќе биде стрплив. Можеше со Ален, со Мињоле, може со Ловрен, ќе може и со Бало.
Е сега, колку тоа ќе се исплати...

Ме интересира колку ќе биде само стрплив Роџерс со Балотели сезонава...Поарно да добива картони за глупости, ама и да дава голови.
Вака изгледа како некој евнух пуштен во харем.

Побитно е колку Хенри ќе биде трпелив со Роџерс кои за 3 години нема освоено ништо а има потрошено преку 200м.
За таков каков што се претставува има доста турбулентни сезони и резултати.

Не, тоа ти мислиш дека Хенри нема да има трпение.
Прво, 2 сезони се, второ никаде ама баш НИКАДЕ, освен на твојата фејсбук страна не е спомнато било какво бркање на Роџерс :)

Не, тоа ти мислиш дека Хенри нема да има трпение.
Прво, 2 сезони се, второ никаде ама баш НИКАДЕ, освен на твојата фејсбук страна не е спомнато било какво бркање на Роџерс :)

Третата ја тераме а како што тргнала ќе биде без трофеј.
И да за жал само јас на мојата барам смена НО има доста што коментираат и гледам дека се против Роџерс што е добро.
Грото нормално на другиве страни се Роџерс лаврс.:D

Третата ја тераме а како што тргнала ќе биде без трофеј.
И да за жал само јас на мојата барам смена НО има доста што коментираат и гледам дека се против Роџерс што е добро.
Грото нормално на другиве страни се Роџерс лаврс.:D

Хахахаах
Прво, секоја чест ако гледаш во иднина :)
Второ, кој тоа коментира против Роџерс? На Индијските фан страни ги разбираш што пишуваат? :Д

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom