Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Како тоа бил лани втор кога освои ЛаЛига ?:D
И после мене ми вика бе цццц

Втор во ЛШ, ми се испомешаа натрепварувањава :D

Него, што ќе ти е Жесус кога губи финалиња ко брат ми што губеше клучеви од дома ко копиљ? :)

Него, што ќе ти е Жесус кога губи финалиња ко невиност на екскурзија.

Ама како Жесус не е добар со 5 денари буџет и 2 години финале ЛЕ,титула во домашна лига а Роџо е добар со над 250м потрошени за 3 години без никакво финале ? Да земеше лани ПЛ друго ќе беше ама ''за малку'' не се брои во фудбал.

Камо ''скапан '' Карлинг да земе, ФА да земе или бар финале да игра да види како е. Може ќе му текне дека тоа е битно а не тика- така глупости.[DOUBLEPOST=1414028111][/DOUBLEPOST]
Него, што ќе ти е Жесус кога губи финалиња ко невиност на екскурзија.

Пример го дадов како добар тренер. Фудбалот исто му е гледлив.
Тоа е причината зашто Роџерс го сакаат нели. Пошто друга нема :)[DOUBLEPOST=1414028195][/DOUBLEPOST]
Втор во ЛШ, ми се испомешаа натрепварувањава :D

Ааааа нема бунење ,не пратиш фудбал :cool::D[DOUBLEPOST=1414028300][/DOUBLEPOST]Иначе незнам дали е ангажиран негде Вилкинс али како помошник е измислен да се земе. Мурињо го имаше првите години кога беше во Челзи. Типот е мозок .[DOUBLEPOST=1414028358][/DOUBLEPOST]Иначе незнам дали е ангажиран негде Вилкинс али како помошник е измислен да се земе. Мурињо го имаше првите години кога беше во Челзи. Типот е мозок .

Последно уредено:
4 sansi, tri gola. Nie dva suta, 0 golovi. Puka u napad po savovi, puka u odbrana so prebrzi protivnici. Do golot arni, po golot se izgubija. Posle se vratija malku, ama fali brz napagjac so muda da sutira. Srekja Basel zagubi od bugarine pa sami resavame ako tepame vo Bugarija i doma so Basel. A so Hull sakam slicna igra kako vcera so poskoncentrirana odbrana i pohrabri sutiraci od von 16 metra. Ah Kutinjo da go brcnese, ke smenese bajagi u igra. Nejse, idemo dalje. Nema predavanje, znaeme deka fali uigranost, ama nema otkazuvanje. Ideme dalje. YNWA

Divider is GOD

Колку е до Роџерс толку и не е , му го продадоа најдобриот играч кој беше 60% од тимот што тој не е крив за тоа, но зошто го пушти Агер неми е јасно, според мене колку го сакаше Ливерпул да му понудија договор и да седеше на клупа немаше да има ништо против тоа, а со оваа форма на усташот мислам дека ке беше подобра опција, така за слабата игра во одбраната спореед мене главен кривец е Роџерс.

Ама како Жесус не е добар со 5 денари буџет и 2 години финале ЛЕ,титула во домашна лига а Роџо е добар со над 250м потрошени за 3 години без никакво финале ? Да земеше лани ПЛ друго ќе беше ама ''за малку'' не се брои во фудбал..

Тоа е таа твоја контрадикторност. :)

Тоа е таа твоја контрадикторност. :)

Лигата не е финале неможе исто да се гледа.[DOUBLEPOST=1414065192][/DOUBLEPOST]KUPENI.jpg

Еве го велемајсторот и трансферите негово.

Еден трансфер топ направен во Стариџ.Другово е ништо. Кутињо,Ален променливи. Морено онака.
212м фунти ,300м евра човече фрлени во вода.
Кени го јадеше ради неуспешни трансфери,Роџо ајде такси. Тика-таката у Палермо да си ја однесеш.

Последно уредено:
Ален не е променлив. Ален е срамота. Да не беше мизерната одбрана, неспособноста на Бало да шутне у рамките на голот, сега сите ќе креневме револт против Ален. Али не се примеќа толку ради све остало. Џан мора да стартува следната, и сите останати до зимата. У зимата се знае што треба да се купи.

Едно е сигурно, она што ја го баам цело време.
Мора замена за Капетанот.
Тој на клупа и да се пушта повремено за крај на неговата кариера.

Кара и Реднап си кажаа. Тоа е тоа што се пљампа цело време. Ама колективно знаел Роџо да замени:facepalm:

Ален џонсон и шкртел на листа за продавање

Brendan Rodgers has no plans to bring in a defensive coach -

“It’s not a case of needing to bring in another coach, a defensive coach or anything like that.

“I wouldn’t go down that route. The bottom line is our team is based on balance and at times it’s been poor. There is a collective responsibility to defend better and that’s what we have to do.

“Our problem and the issue we have which we need to find the solution for is our lack of coaching time. Take this week, we played Wednesday night, the players physically recover on Thursday, and that leaves us with only a short period of time on the training field before we’ve got the game on Saturday.

“Over the last 18 months we have seen the developments of this team given coaching time. It’s really not rocket science.

“The introduction of all our new players and having limited coaching time has caused us issues. We need to be better.”

Тоа е тоа. Топ 4 или Роџерс аут.

Нека поминат групна фаза и повторно топ 4 оваа година би било премија

Police are investigating a claim Mario Balotelli 'threatened' a woman taking pictures of his Ferrari. More soon #BBC

ајдее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom